Content Creatie Club

Win met woorden: Content die verkoopt!

Maak met gemak verleidelijke teksten

Goede content is jouw belangrijkste verkooptool. Het is de etalage van jouw dienstverlening.

Want als dienstverlener verkoop je nu eenmaal geen tastbaar product. Je kunt het niet aanraken of zien. Jouw klant ervaart het pas nadat hij of zij al is ingestapt.

Daarom is content de enige krachtige tool om mensen vooraf enthousiast te maken.

Content is alles wat je in je marketing zegt of laat zien. Denk daarbij aan je website, je social media berichten, je blogs, mails, flyers, video’s etc. De woorden die jij gebruikt zijn daarom hét belangrijkste middel om jouw doelgroep te raken. En je bereik te vergroten. Zodat je makkelijker nieuwe klanten gaat aantrekken.

En hoewel het schrijven van goede teksten nu wellicht stroef en moeilijk voelt (vond ik in ieder geval wél),s het goede nieuws dat je het gewoon kunt leren.  En daarom heb ik de Content Creatie Club opgericht. Daarin gaan we het SAMEN doen, met waanzinnige tools die het leuker én makkelijker maken.

Content gaat niet over het geven van tips. Het gaat over inspireren, motiveren en confronteren. Dát zorgt dat mensen nieuwsgierig worden. En in beweging komen.

En als je dat combineert met je eigen specifiek sausje, ontstaat de ultieme combinatie waarmee je een duidelijke onderscheidende positie in kunt nemen.

Als marketingteksten je te veel tijd kosten en niets opleveren.

‘Waaah, ik weet nooit hoe ik het goed op papier kan zetten.’ Of ‘ Ik steek uren in berichten en mails maar er komt vervolgens niks, nakkes, nada uit’.

Content maken voor je sociale media, nieuwsbrief of website kan frustrerend zijn. Het kost je tijd… en dat geeft natuurlijk niets … áls het je ook wat oplevert.

Maar vaak blijft het oorverdovend stil.

Of je hebt gebrek aan inspiratie. Het lijkt soms wel één groot gat daarboven in je brein. Nét als je wilt gaan schrijven. Je hebt totaal geen idee waarover je moet schrijven. Welke structuur je moet aanhouden. Of je begint wel met schrijven, maar hebt vervolgens geen idee hoe je er punt aan moet breien. Laat staan, een soepele overgang te maken naar je aanbod.

.

Er is een overkill aan online informatie

En het aantal coaches en therapeuten is de laatste jaren ook enorm toegenomen. Het is dus moeilijker geworden om op te vallen. En toch vooral ook heel erg jezelf te zijn.

Want precies dát is wat je mag ontdekken. Hoe zorg je dat je kraakhelder overbrengt wat je te brengen hebt, op jouw eigen authentieke manier die ook nog als een malle resoneert.

Zodat jouw lezers tijdens het lezen alleen nog maar denken: ‘ahh dit wil ik’, ýes, dit is voor mij’ of ‘vertel mij meer, dit zocht ik’.

Omdat ik zie dat veel coaches en therapeuten rete-goed zijn in hun vak. Echt iets moois te brengen hebben in deze wereld, maar het niet ‘verkocht’ krijgen doordat ze het in hun content niet kunnen verwoorden, heb ik de Content Creatie Club ontwikkeld. In dit waanzinnig waardevolle programma van 100 dagen leer je niet alleen om keigoede en aansprekende content te maken. Maar ga je het ook echt gaat doen. Ik zet je 100 dagen ‘AAN’ en zet je elke week in de actiestand. Dit komt mede door de variatie aan onderdelen in dit programma:

Laat die klanten maar komen, want dit is wat je allemaal krijgt in de Content Creatie Club:

#1 Content Creatie Sessie (2 x per maand)

We komen 2 x in de maand online bij elkaar via ZOOM. Aan het begin van de week, op maandag van  9:00 tot 10:30 uur. Ik deel tips en daag je uit. Jij gaat vervolgens in de aangegeven tijdsblokken aan de slag met jouw intentie: bijvoorbeeld posts maken voor social media, een websitepagina, flyer, e-book, videoscript. Doordat we het samen doen ga je als een speer.

Lukt het je niet om er live bij te zijn. Geen punt. Je krijgt de opname en kunt verderop in de week je eigen contentsessie inplannen. Werkt ook heel goed.

Ik help je in deze sessie om focus te behouden, creatiever te worden én leer je beter te schrijven. Het feit dat je 1,5 blokt en heel gefocust werkt, zorgt er alleen al voor dat je heel gecommitteerd én flink veel werk verzet. Je hebt daardoor een fikse stap voorwaarts gemaakt met je content en een fijne voorraad voor de komende weken. Dat geeft rust en focus. En zorgt direct voor een hele motiverende start van de week.

#2 Stok achter de deur.

Op de maandag dat er geen Content sessie is ontvang je per mail een gave uitdaging, waarin ik je motiveer, aan zet en je een tip geef die je die week direct kunt inzetten. We starten dus de week echt samen waardoor je direct weer in de positieve stand staat. En ik ook jouw stok achter de deur ben.

#3 live Masterclasses

In deze 100 dagen krijg je ook toegang tot 3 live Masterclasses waarin ik je meer leer over deze onderwerpen:

 • Hoe zorg je dat je in je tekst soepele bruggetjes slaat naar je aanbod
 • Welke woorden zorgen dat je sneller en makkelijker verkoopt
 • Neuromarketing technieken, die het brein van je klant helpen in plaats van tegenwerken (onbewust maken veel ondernemers namelijk deze fouten).
 • Overtuigen zonder op te scheppen en te pushen.
 • Slim gebruik maken van je eigen Chat GPT AI assistent

Deze Masterclasses zijn live zodat je direct je vragen kunt stellen, maar komen ook in de online omgeving als je er niet bij kunt zijn.

#4 Feedback workshop

Je kunt meedoen met een hele gave online workshop waarin ik live feedback geef op jouw content. Je website pagina, een post, advertentie, flyer of mail. Dat is super leerzaam omdat het dan heel praktisch wordt. Vooraf kun je jouw materiaal inleveren en wie weet kies ik jou wel uit voor feedback. Dat zorgt voor een sneller leercurve en onbetaalbare inzichten.

#5 Content Creatie Academy

Je krijgt toegang tot mijn online Academy met waardevolle tools, formats, tips & trick. En natuurlijk de opnames van alles wat we in deze 100 dagen live doen. Lukt het je een keertje niet om bij de contentsessie te zijn, of wil je gewoon graag de tips die ik allemaal deel rustig bekijken, tot je nemen of toepassen? Geen probleem, dat kan lekker in je eigen tijd en tempo. Je houdt maar liefst een jaar lang toegang. Dit zit o.a. in de Content Creatie Academy:

 • Een fijne meditatie voor het schrijven van content vanuit flow.
 • Een oefening om je eigen geluid en signature te ontdekken.
 • handleiding video’s maken, het kan heel simpel. Je eerste video waar je ook rete trots op bent.
 • format factsheet voor verwijzers, zo onthouden verwijzers jou nog beter en gaan ze ook echt doorverwijzen.
 • De Storytelling Formule waardoor je nooit meer last hebt van concurrentie.
 • en nog veel meer lekkers.

Monica: ‘Zelfs zonder website heb ik binnen een half jaar een volle praktijk’
‘Toen ik besloot mijn eigen praktijk op te starten vroeg ik mij af hoe ik aan klanten ging komen. Ik ging mij verdiepen in online mogelijkheden omdat we een jong gezin hadden en ik niet makkelijk de deur uit kon voor fysieke bezoeken. Ik volgde Ingrid en besloot me in te schrijven voor de Content Creatie Club aangezien ik geen flauw benul had waar ik moest beginnen.
Vanaf moment één voelde ik mij bij de hand genomen om aan deze zoektocht te beginnen. Het prettige aan de sessies is dat Ingrid eerst een stukje theorie geeft over ‘wat werkt’ en dat er daarna ruimte is om zelf aan de slag te gaan. De sessies waarin Ingrid persoonlijk feedback gaf op websites en social media profielen en posts van de deelnemers vond ik ontzettend waardevol en leerzaam. Waar ik mij aan het begin onzeker voelde of er iemand met mij wilde samenwerken verdween dat gevoel al snel doordat de eerste klanten zich aanmelden. Een half jaar later had ik al een goed gevulde praktijk en doorlopend klanten. Het heeft mij meer gebracht dan ik durfde te dromen.’ 
Monica van Wijk, Zwangerschapscoach. Volg haar op instagram onder takecare_coaching

En nog een aantal enthousiaste reacties van deelnemers:

‘Wow, die meditatie van mijn ideale klant heeft mij echt direct geholpen, het stroomt als gelijk enorm!’

‘Wat fijn om aan de hand van contentpijlers meer variatie aan te brengen’

‘Ik heb zulke gave reacties op mijn bericht gehad, leuk is dit!!!’

‘Help… ik ga het nog leuk vinden. En dat komt ook omdat ik nu veel meer inspiratie heb’.

‘Wat jij zei Ingrid over die foto’s, dat werkt echt! Niet te geloven wat een verschil.’

Relatie therapeut Cécile van het Familiehuis werd zelfs door het AD gevraagd voor een pagina goor interview. Op mijn vraag hoe ze dit heeft gerealiseerd appte zit dit:

Dit krijg je NIET bij de Content Creatie Club:

Dit is geen programma of training waarin ik je help met je strategie of je aanbod. Het gaat echt over content voor je mails, social media, website, video, flyers etc.

Het is een groepsprogramma, dus ik coach je niet individueel. Je kunt wel jouw vragen kwijt tijdens de vele sessies.

Ik help je met ideeën, ik inspireer en zet je aan en ben vooral ook je stok achter de deur. Maar ik kijk niet al jouw materialen na. Daar heb ik andere programma’s voor. Wel maak je kans dat ik je input review in de Feedback Workshop.

De Content Creatie Club is écht voor jou als je:

✅ Makkelijker, sneller en vooral betere content wilt leren maken, die niet verkoperig aanvoelt, maar waardoor je wél makkelijker gaat verkopen.

✅ Je al een keer een programma bij mij of een andere businesscoach hebt gevolgd. Dit is namelijk een perfecte aanvulling of vervolg daarop.

✅ Of je vindt een businessprogramma nog te groot of te veel. Dan is dit fijne toegankelijk oplossing om alvast beter te worden in marketing en makkelijker klanten aan te trekken (lees de review maar van Monica).

Sandra: ‘Ik plaats nu veel sneller én gemakkelijker mijn posts’

“Zojuist weer een video in de online omgeving van de Content Creatie Club bekeken en ook hier haal ik weer goede dingen uit. Ik wil je dan ook bedanken Ingrid voor afgelopen 3 maanden. De ingewikkeldheid om te posten is helemaal weggevallen, waardoor ik nu veel makkelijker én sneller iets plaats. Ook mijn focus ligt daar nu veel meer. En ik heb ook al materiaal liggen voor een video (en shots voor mijn socials). Ik had nooit gedacht dat ik dit zou doen voordat ik in de Content Creatie Club stapte.”

Jouw investering

Dit programma duurt 100 dagen. Omdat het mijn doel is dat je niet alleen beter wordt in het creëren van content, maar ook in het krijgen van ritme en regelmaat. En tja … dat krijg je niet binnen een maand. Daar is echt even langer voor nodig (gedrag verandert pas na 60 dagen, wijst onderzoek uit). We gaan dus als het ware ook je ‘contentspieren’ trainen en dat vergt oefening. In dit programma gaat het daarom niet allen om technieken om betere content te maken, maar zorgen we er vooral voor dat het ook sneller en makkelijker voor je wordt.

Jouw investering in deze Content Creatie Club bedraagt normaal € 597,- excl btw. Je zult je nu vast afvragen: Zo veel voor deze prijs? Maar hou de prijs expres laag, omdat ik het toegankelijk wil maken voor iedere ondernemer.

KORTING

Er geldt trouwens zelfs nog een tijdelijke korting t/m donderdag 9 november 22:00 uur a.s.  van € 100,- dus is jouw investering voor deelname in 1 termijn slechts € 497,- excl btw.

Je kunt ook kiezen voor 3 termijnen á 197,-  of 6 termijnen á 97,- excl btw.

Wanneer starten we?

We starten maandag 13  november, zodat je al een heerlijke sprint kan maken voor het einde van het jaar en daar direct voordeel van hebt (je hoeft die dag trouwens niet perse thuis te blijven, dat is het flexibele van dit programma).

Rond kerst hebben we even vrij en dan gaan we in het nieuwe jaar samen weer door tot eind februari.

Je ontvangt na je aanmelding de data van de live Masterclasses, Content Creatie Sessies en de Feedback Workshop. Kan je er niet elke keer bij zijn. Geen probleem. Van alles komt een opname in de online omgeving. Dus die kan je zo vaak je wilt in je eigen tijd alsnog rustig bekijken.

Bonus 1: Een meditatie én oefening om direct je writersblock te overwinnen (dit werkt echt!)

Ken je dat? Heb je (eindelijk) tijd gemaakt voor je content, maar kom je niet uit de startblokken omdat je geen inspiratie hebt. Of erger nog, je hebt best wel ideeën …. maar om het op papier te zetten. Oei. Het wel bekende ‘writerblock’ overvalt je. Om chagerijnig van te worden (en dat zorgt sowieso niet voor goede content). Met deze meditatie én oefening, raak je niet alleen uit je writersblock, maar zet je ook in een mega flow om echt lekker te schrijven.

Bonus 2: 21 Titels waardoor mensen gegarandeerd gaan lezen

Je titel is nog belangrijker dan je tekst. Want dat is wat aandacht moet trekken in al het online geweld. Dus ja hoe trigger je daarmee, hoe zorg je dat ze niet té sleezie zijn maar wel on spot en in de roos. In deze bonus

Bonus 3: Masterclass voor converterende emails + 50 mail ideeën

E-mail marketing is nog één van de meest effectieve manieren om bij je doelgroep in beeld te blijven én om van geïnteresseerden daadwerkelijk klanten te maken. Maar ik hoor je al denken: ‘Ik wil niet zo spammerig overkomen’. Snap ik. Niemand wil dat. En daarom is het belangrijk als je leert hoe het werkt, hoe je relevant bent en op zo’n manier dat je lezers zitten te wachten tot je in hun mailbox verschijnt. In de masterclass leer je er alles over en met de 50-ideeën sheet kan je zelf direct aan de slag.

Binnen 100 dagen in de Content Creatie club::

⭐️ Zit je nooit meer zonder inspiratie, je teksten zijn veel afwisselender waardoor jouw volgers en mensen op je maillijst fan van je worden. En ze steeds terugkomen op je website vanwege je keigoede blogs.

⭐️Je schrijft 2 x zo snel of zelfs sneller. Voor jou dus geen uren getreuzel over een social media post of een dagdeel nadenken en schrijven over een blog. Welnee, in een uur heb je beide geschreven én gepubliceerd. Dat gaat je ontzettend veel tijd schelen.

⭐️Stel je niet meer uit (‘ik ga eerst nog die was doen’, ‘of eerst nog wat opruimen’). Je hebt zelfs zin om content te maken. Je herkent jezelf niet meer van vóór en na de Content Creatie Club.

⭐️Weet je precies hoe jij je klant kunt raken, overtuigen en beweging krijgt. En ho… nee… dat is niet op een pusherige manier, want je weet hoe je moet schrijven vanuit je hart (want alleen dan werkt het).

⭐️Je weet hoe je veel makkelijker je eigen geluid door je content kunt laten horen, waardoor je onvergelijkbaar wordt in de markt.

⭐️Je snapt welke woorden mensen eerst moeten horen voordat ze klant worden, en hoe het brein van je doelgroep werkt.

⭐️Je bent mega gemotiveerd én gaat het deze keer ook echt doen en volhouden, door de stok achter de deur. En door de effectiee technieken om je inspiratie aan te wakkeren en je writersblock vaarwel te zeggen.

Veel gestelde vragen (en uiteraard het antwoord)

Ja hoor,  dan nog is het waardevol. Want in de weken van de Content Creatie Sessie krijg je al snel de opname en kan je voor jezelf in die week je eigen content sessie houden met behulp van de opname. Op de andere maandagen krijg je een mail met een uitdaging voor die week en daar hoef je niet voor thuis te blijven. Die lees je wanneer het jou uitkomt.

Nee hoor. Content is een belangrijk onderdeel van je marketing. En zit ook in je website, nieuwsbrieven, flyers, mails naar verwijzers etc. Dat is het waardevolle van dit programma. Wat je hier leert werkt in alles door. En we gaan ook nog op een aantal onderwerpen dieper in (communiceren met verwijzers, nieuwsbrieven schrijven etc). De kennis die ik deel gaat over zowel online als offline content.

Ja zeker, dat is het gave van dit programma. Je kunt tijdens de Content Creatie Sessie vragen stellen, de masterclasses én de Feedback Workshop.

Je krijgt toegang bij de start van het programma en houdt maar liefst een jaarlang toegang tot de online omgeving met alle tips, tricks en tools. De verschillende formats kun je downloaden en die zijn gewoon voor jezelf om te houden en eindeloos toe te passen.

Niks, want in dit programma werken we niet met huiswerk opdrachten. Want alles wat je leert kan je direct toepassing. Daar is het programma op gebaseerd. Direct toepassen en effect. Je hoeft alleen tijd te maken voor de Masterclass en Content Sessies.

Dit jaar doe ik maar 1x de deuren open van dit unieke programma. En ik weet oprecht niet hoe vaak ik dit in 2024 ga doen. Dus het is aan jou of je daarop kan en wil wachten. Want ik denk dan altijd….. waarom zou je jouw omzetstijging uitstellen?