Individuele coaching voor ondernemers waarbij de basis al staat

Heb je de basis van jouw praktijk al goed staan? Maar wil je graag verder groeien en een flinke sprint voorwaarts maken? Dat kan heel goed door samen met mij aan bijvoorbeeld één of meerdere thema’s binnen jouw praktijk te werken. Denk aan:

  • E-mail marketing (salesfunnel e.d.)
  • De fijne kneepjes leren van het geven van winstgevende webinars
  • Een challenge opzetten
  • Een waardevolle workshop (online of offline) neerzetten, waaruit je een goede upsell kunt doen
  • Opschalen met jouw praktijk

Ideaal als je behoefte hebt aan 1-op-1 coaching en/of even geen zin hebt in groepen

Jouw basis staat goed en je draait al aardig. Maar je wilt meer. En deze tijd vraagt om een extra stap, een nieuwe marketing techniek. Je bent er meer dan klaar voor.

En natuurlijk weet jij ook dat werken aan jouw bedrijf geen quickfix is. Het is een continu leerproces, waar steeds weer nieuwe stappen en impulsen voor nodig zijn. Maar je hebt gewoon geen zin in een lang traject. Of geen behoefte aan het werken in groepen, waar jij nét niet krijgt waar jij behoefte aan hebt.

Je wilt gewoon snelle slagen maken. Of je hebt een wens om één specifieke marketingtechniek versneld en echt goed onder knie te krijgen. En juist dát nu een keer goed neerzetten met behulp van een mentor die de slagen van de zweep kent.

Die kansen ziet voor jou, jouw markt kent en die je helpt om het goed en succesvol neer te zetten. En jou echt de kneepjes van het vak leert op dát specifieke thema wat jij graag onder de knie wilt krijgen.

Persoonlijke aanpak gericht op leren en vooral ook doen

‘What brought you here, won’t bring you there’

En daarom is nieuwe kennis en zijn andere vaardigheden nodig.

Daar gaan we samen 1-op-1 aan werken.

Wat kost dat?

Ja, ik hoorde je het al denken :) En dat is logisch. Maar ik kan het je vanwege die persoonlijke aanpak niet zo geven. Want het hangt af van jouw behoefte en waar je nu staat.

Dát bepaalt namelijk de inhoud, frequentie én vorm. Daarom gaan we eerste in gesprek en doe ik via ZOOM een vrijblijvende intake. Op basis daarvan ontvang jij beknopt per mail wat we gaan doen en voor welke investering.

Je krijgt vervolgens natuurlijk ook even tijd om het te laten bezinken en jouw besluit te nemen.

‘Mijn klantenkring is enorm vergroot en ik heb nu ook een online aanbod. Ingrid was steeds nabij voor al mijn vragen’

“Ik wilde niet meer zo afhankelijk zijn van de op- en neergaande lijn van instroom van nieuwe klanten. Daar wilde ik meer invloed op uitoefenen.

De nuchtere, inzichtelijke en speelse manier van werken van Ingrid sprak mij erg aan. Ze heeft een helder beeld hoe je jouw klantenkring kan opbouwen en hoe je je diensten in een aantrekkelijk aanbod giet. Waarbij ik ook geluisterd hebt naar het motto van Ingrid: ‘Kill your darlings’ want als een dienst je niks oplevert, waarom prijs je die dan toch nog aan op je website?

Daarnaast heb ik de stap genomen om online te gaan met webinars. Zeker door de stimulerende coachingssessies met Ingrid ben ik die drempel over.

Soms vond ik het ook pittig, want marketing is niet mijn core business. En daar ging Ingrid dan gewoon luchtig mee om en zorgde dat ik weer in de goede modus kwam ‘blijven ademhalen en de schouders er weer onder’. Ingrid staat echt naast je. En in door haar intensive begeleiding en nabijehid kon ik met al mijn vragen terecht.

Inmiddels is mijn emaillijst enorm gegroeid en heb ik al veel nieuwe klanten. Ook heb ik in dit half jaar een online training neergezet, waardoor ik nog meer klanten kan helpen. Daar was ik nooit zonder Ingrid haar enthousiaste en praktische hulp gekomen.

Cécile Schlangen – relatietherapeut www.praktijkhetfamiliehuis.nl

Mijn praktijk zit vol en ik werk nu zelfs met een wachtlijst

‘Ingrid is in staat om snel tot de kern te komen en haarfijn te filteren wat er nodig is om je praktijk te laten stromen en daarbij de juiste klanten aan te trekken. Met goede opbouwende feedback op mijn website én marketingstrategie, wist ze snel het verschil te maken.

Mijn bereik op social media is hierdoor toegenomen en het aantal nieuwe mensen op mijn namenlijst groeit elke keer weer als ik de tips van Ingrid toepas. Hierdoor is ook het aantal nieuwe klanten waarmee ik mag werken toegenomen en daar ben ik heel dankbaar voor.

Ik heb heel fijn met Ingrid samengewerkt en kan haar van harte aanbevelen als je je passie in de (complementaire) zorg wil omzetten in een bloeiende praktijk.’

Chantal van den Brandt-Simons
Expert darm- en energieklachten bij www.vanappeltotzeekraal.nl

Door Ingrid heb ik meer acties uitgezet dan in het hele jaar ervoor en mijn online training staat!

“Ik heb een super mooi bedrijf en mijn verlangen naar een online training werd steeds groter maar wist me god niet hoe of wat….

Door het volgen van een gratis challenge van jou over de ins en outs van een online training voelde ik meteen dat ik bij jou goed zat. Heel duidelijk, direct en zonder bla bla bla, en een no nonsens uitleg. Ik moest deze training bij jou kopen van mijzelf.
We spraken een maatwerk pakket af met coaching erbij en dat was echt zoooo waardevol! Ik kon zelf onze gesprekken inplannen en de accurate, hele duidelijke coaching zonder “gedoe” vond ik super. Jouw directe aanpak en zeker jouw expertise zijn geweldig. Je hebt mij op diverse vlakken enorm geholpen, en de video’s en formats erbij waren ook al heel duidelijk. Ik was namelijk net klaar met een andere businesscoach (had ik jou achteraf maar eerder ontmoet…..) maar door jou is mijn website nog meer “af” en is mijn aanbod veel duidelijker geworden. Ik heb ook veel meer acties uitgezet dan in de afgelopen jaren. Je hebt me meer dan “afgesproken” geholpen en gesteund. Je bent echt een ware coach Ingrid! Bedankt daarvoor!“

Anita is eigenaar van praktijk ‘Heel je ziel’ 

Mijn praktijk zit vol en ik werk nu zelfs met een wachtlijst

“Met Ingrid werken, heeft mij veel meer inzicht gegeven om zakelijk en
commercieel te denken, zonder dat je verkoperig overkomt. Ze heeft een
prachtige methode ontwikkeld die ik heel mijn carrière kan blijven
toepassen. Het heeft mij bewustwording gegeven dat ik anders naar mijn
onderneming mag kijken. En als je in de praktijk brengt wat zij je leert, dan heb je net als ik een volle praktijk. Ik heb op dit moment zelfs een wachtlijst en groei maar door. Een aanrader, ik heb nooit spijt gehad van deze investering’

Lianne Bekker
eigenaar Liaroma, hsp coaching en massage

© Copyright - Bureau Beerse | KVK: 37154111