Voor ambitieuze coaches of therapeuten die willen doorgroeien en opschalen

Alleen beschikbaar voor ondernemers die online willen opschalen

Je bent een ambitieuze coach of therapeut. Jouw basis staat al goed en jouw praktijk loopt al best lekker. Maar je voelt inmiddels dat er meer inzit. En je weet dat er ook meer mogelijk is. Je wilt opschalen en jouw praktijk (meer) online brengen.

Jouw visie is anders dan anderen in jouw vakgebied. Daarom wil je ook meer impact maken.

En heel eerlijk…. die omzet richting de befaamde 6-cijfers is ook wel welkom. Aan jou ligt het niet. Maar aan je strategie wel. Je bent op een soort plateau terecht gekomen en weet niet goed hoe je die doorbreekt naar grootser ondernemen.

En eerlijk gezegd spelen sommige angsten dan ook wel weer op.

Dus zoek je een duidelijke route. Bewezen technieken en een mentor die je daar concreet en 1-op-1 mee helpt.

Je zit hier goed.

Op dit moment zit ik vol. Je kunt je wel op de wachtlijst zetten zodat je na de zomer een plekje krijgt.

Je wilt opstaan. Voor je waarde gaan staan. En grootser denken.

En natuurlijk weet jij ook dat werken aan jouw bedrijf  een continu leerproces is. Daarom heb jij al eerder een training of coaching gevolgd op het gebied van ondernemen en marketing. Je snapt hoe het werkt. En inmiddels werkt het ook voor jou. Je maakt maanden van minimaal 3.000 – 5.000 euro omzet.

Maar je voelt dat het tijd wordt voor een volgende stap. Aan alles. Maar je ziet nog niet HOE het voor jou kan werken.

Bij de meeste ondernemerscoaches moet je in groepen werken. En dat is fijn en logisch in de eerste fase, maar jij wilt het nu niet. Je wilt versnellen.

Dan is dit half jaar 1-op-1 traject echt voor jou.

Persoonlijke aanpak gericht op leren en vooral ook doen

‘What brought you here, won’t bring you there’

De basis van jouw praktijk staat, maar om door te groeien heb je nieuwe kennis en zijn andere vaardigheden nodig.

Daar gaan we samen 1-op-1 aan werken.

Wat houdt het concreet in:

We werken 2 dagdelen intensief samen.

We starten het traject met een dagdeel waarin we jouw ambitie bepalen en concreter maken. En vervolgens de route ernaar toe.

Daarin maken we duidelijk waar we het komende half jaar aan gaan werken.

Vervolgens spreken we elkaar 1x per maand online. Een half uur, een uur of langer. Wat jij nodig hebt om de volgende maand weer verder te gaan.

Tussendoor kan je dagelijks jouw vragen kwijt via de voxer-app. Daarmee heb jij mij als ervaren mentor in je binnenzak.

In dit half jaar werken we nog een dagdeel samen. Een deep dive. We verzetten samen een flink bak werk, juist op het thema waar jij het op dat moment nodig is. Welk thema dat is bepalen we zelf en is afhankelijk van jouw route.

Op die manier combineren we leren, doen en implementeren in een half jaar. Dat zorgt voor een enorme versnelling.

Debby Rijnbeek is ergotherapeut en coach bij DebbyRijnbeek.nl

‘Mijn klantenkring is enorm vergroot en ik heb nu ook een online aanbod. Ingrid was steeds nabij voor al mijn vragen’

“Ik wilde niet meer zo afhankelijk zijn van de op- en neergaande lijn van instroom van nieuwe klanten. Daar wilde ik meer invloed op uitoefenen.

De nuchtere, inzichtelijke en speelse manier van werken van Ingrid sprak mij erg aan. Ze heeft een helder beeld hoe je jouw klantenkring kan opbouwen en hoe je je diensten in een aantrekkelijk aanbod giet. Waarbij ik ook geluisterd hebt naar het motto van Ingrid: ‘Kill your darlings’ want als een dienst je niks oplevert, waarom prijs je die dan toch nog aan op je website?

Daarnaast heb ik de stap genomen om online te gaan met webinars. Zeker door de stimulerende coachingssessies met Ingrid ben ik die drempel over.

Soms vond ik het ook pittig, want marketing is niet mijn core business. En daar ging Ingrid dan gewoon luchtig mee om en zorgde dat ik weer in de goede modus kwam ‘blijven ademhalen en de schouders er weer onder’. Ingrid staat echt naast je. En in door haar intensive begeleiding en nabijehid kon ik met al mijn vragen terecht.

Inmiddels is mijn emaillijst enorm gegroeid en heb ik al veel nieuwe klanten. Ook heb ik in dit half jaar een online training neergezet, waardoor ik nog meer klanten kan helpen. Daar was ik nooit zonder Ingrid haar enthousiaste en praktische hulp gekomen.

Cécile Schlangen – relatietherapeut www.praktijkhetfamiliehuis.nl

Mijn praktijk zit vol en ik werk nu zelfs met een wachtlijst

‘Ingrid is in staat om snel tot de kern te komen en haarfijn te filteren wat er nodig is om je praktijk te laten stromen en daarbij de juiste klanten aan te trekken. Met goede opbouwende feedback op mijn website én marketingstrategie, wist ze snel het verschil te maken.

Mijn bereik op social media is hierdoor toegenomen en het aantal nieuwe mensen op mijn namenlijst groeit elke keer weer als ik de tips van Ingrid toepas. Hierdoor is ook het aantal nieuwe klanten waarmee ik mag werken toegenomen en daar ben ik heel dankbaar voor.

Ik heb heel fijn met Ingrid samengewerkt en kan haar van harte aanbevelen als je je passie in de (complementaire) zorg wil omzetten in een bloeiende praktijk.’

Chantal van den Brandt-Simons
Expert darm- en energieklachten bij www.vanappeltotzeekraal.nl

Jouw investering in persoonlijke groei en bedrijfsgroei

Succes heeft ruimte nodig

Deze quote mag, nee moet je omarmen als we samen aan de slag gaan.

Want jouw doel wordt ook mijn doel.

Dus dat betekent dat we samen aan de slag gaan, en jij daar ruimte voor moet creëren.

Mentale ruimte en ruimte in jouw agenda. Want door jouw praktijk te kantelen mag je ook wat dingen loslaten en heb je tijd nodig om het in- en door te voeren.

Uiteraard is er ook een investering, waarbij er alles op gericht is dat jij die dubbel en dwars terug verdiend. Jouw investering voor dit individuele programma inclusief online kennisbank voor dit VIP-traject bedraagt € 5.900,= exclusief BTW of 997,- per maand.

Door Ingrid heb ik meer acties uitgezet dan in het hele jaar ervoor en mijn online training staat!

“Ik heb een super mooi bedrijf en mijn verlangen naar een online training werd steeds groter maar wist me god niet hoe of wat….

Door het volgen van een gratis challenge van jou over de ins en outs van een online training voelde ik meteen dat ik bij jou goed zat. Heel duidelijk, direct en zonder bla bla bla, en een no nonsens uitleg. Ik moest deze training bij jou kopen van mijzelf.
We spraken een maatwerk pakket af met coaching erbij en dat was echt zoooo waardevol! Ik kon zelf onze gesprekken inplannen en de accurate, hele duidelijke coaching zonder “gedoe” vond ik super. Jouw directe aanpak en zeker jouw expertise zijn geweldig. Je hebt mij op diverse vlakken enorm geholpen, en de video’s en formats erbij waren ook al heel duidelijk. Ik was namelijk net klaar met een andere businesscoach (had ik jou achteraf maar eerder ontmoet…..) maar door jou is mijn website nog meer “af” en is mijn aanbod veel duidelijker geworden. Ik heb ook veel meer acties uitgezet dan in de afgelopen jaren. Je hebt me meer dan “afgesproken” geholpen en gesteund. Je bent echt een ware coach Ingrid! Bedankt daarvoor!“

Anita is eigenaar van praktijk ‘Heel je ziel’ 

Mijn praktijk zit vol en ik werk nu zelfs met een wachtlijst

“Met Ingrid werken, heeft mij veel meer inzicht gegeven om zakelijk en
commercieel te denken, zonder dat je verkoperig overkomt. Ze heeft een
prachtige methode ontwikkeld die ik heel mijn carrière kan blijven
toepassen. Het heeft mij bewustwording gegeven dat ik anders naar mijn
onderneming mag kijken. En als je in de praktijk brengt wat zij je leert, dan heb je net als ik een volle praktijk. Ik heb op dit moment zelfs een wachtlijst en groei maar door. Een aanrader, ik heb nooit spijt gehad van deze investering’

Lianne Bekker
eigenaar Liaroma, hsp coaching en massage