Ontdek de kracht van online én offline werken in jouw praktijk.

Gratis Unieke Masterclass

Trek makkelijker nieuwe cliënten aan met een mini-aanbod, en verhoog jouw omzet met minstens 20%.

Dit is wat je ontdekt:

 • Hoe je direct onderscheidend wordt in de overvolle markt van coaches en therapeuten.

  Want wist je dat deze markt het afgelopen jaar weer bijna 10% is gegroeid? Het wordt daarom steeds moeilijker om het verschil te maken. Maar het lukt wél als jij een unieke mix maakt van online én offline werken in jouw praktijk.

 • 12 Online mogelijkheden die jij kunt toepassen. Ook als je lichaamswerk doet.

  Ik deel een hele mooie techniek die wetenschappelijk bewezen voor betere resultaten zorgt bij jouw cliënten. En die vreemd genoeg nog weinig coaches en therapeuten kennen.

 • De nummer 1 manier om sneller klanten te krijgen: Een Mini-Aanbod

  Niet iedereen wil direct naar jouw praktijk komen. Sterker nog, mensen zijn sinds de Corona periode veel meer online gericht. En dat bied het grote voordeel dat je hierdoor makkelijker klanten kunt maken met een online mini-aanbod. Hierdoor bouw je veel sneller vertrouwen op en worden mensen veel sneller klant.

 • Hoe je minimaal 20% tot zelfs 50% meer omzet kunt behalen, zonder meer uren te maken.

  Veel coaches en therapeuten werken nog met losse sessie of behandelingen. Door online elementen toe te voegen kan je hele mooie trajecten aanbieden. Je voegt meer waarde toe, zonder meer uren te maken.

 • Waarom je hier helemaal niet technisch voor hoeft te zijn.

  Je kunt vaak al op een heel eenvoudige manier, met jouw huidige website online diensten aanbieden. Zonder dat het je veel geld, tijd of frustratie oplevert. Iedereen kan het. Ik laat zien hoe.

 • Hoe je duurzaam succesvol wordt met jouw praktijk. En eindelijk financiële zekerheid gaat ervaren.

  Ondernemen risicovol? Nee hoor, juist niet als je online elementen gaat toevoegen aan jouw praktijk. Nu is het de tijd. Alle seinen staan op groen: Mensen zijn veel meer gewend aan online werken. En de financieel onrustige tijden vragen om van jou om een toekomstgerichte en stevig bedrijf neer te zetten. Meer plezier, minder zorgen, meer omzet.

Ik heb nu ook online onderdelen in mijn aanbod. Dat heeft mijn klantenkring aanzienlijk vergroot.

Ik heb naast mijn offline praktijk ook een online aanbod gecreëerd voor vrouwen met urine verlies.  Juist door online te gaan kon ik veel meer vrouwen bereiken.  Mijn bereik en omzet is inmiddels verdubbeld.

Naast de sessies in mijn praktijk verkoop ik nu vooral ook veel mijn online aanbod aan stellen. Mijn praktijk is het afgelopen jaar mede hierdoor enorm gegroeid.

Ik help ouders en professionals om de communicatie met baby’s te duiden. En doe dat voornamelijk online. De verkoop van deze online diensten loopt inmiddels boven verwachting goed.

Ingrid Beerse is dé businesscoach voor ambitieuze ondernemers met een eigen praktijk

Vanuit mijn rijke ervaring als marketeer en businessmentor in het bedrijfsleven en zorgorganisatie, breng ik het beste uit beide werelden samen.  Met de succesvolle praktijkformule heb ik inmiddels 500+ coaches en therapeuten geholpen aan een dijk van een praktijk.