Volgende week al nieuwe klanten? Dan zit je hier goed.

Ben je net begonnen met jouw praktijk, of wellicht al langere tijd bezig? En vind je het moeilijk om de ‘loop’ er goed in te krijgen?

Of zitten er te vaak lege plekken in jouw agenda?

Dan is deze online live training echt voor jou. Je ontdekt 5 groeiversnellers die je direct kunt toepassen. Niet alleen online maar ook offline. Want gelukkig kan dat nu ook weer.

Deze groeiversnellers leveren je direct klanten op. Als jij ze tenminste gaat toepassen.  Want moeilijk zijn ze niet. Je moet het allen doen. En ook daar geef ik je graag een zetje in.

En het gave is, dat je deze groeiversnellers keer op keer kunt inzetten, Je hebt ze dus als het ware ‘in the pocket’ voor de rest van je ondernemerschap.

Doe dus mee op maandag 28 maart en kies tussen 9:30 of om 20:00 uur.

tarief bepalen

Veel coaches en therapeuten denken, dat als ze goed zijn in hun vak … de cliënten op een gegeven moment vanzelf komen. Maar helaas valt dat vaak tegen.

Misschien draaide je in het begin best wel aardig. Kwamen er ook klanten op jouw pad, en waren die hartstikke tevreden. Maar lijkt het nu of die vijver steeds meer aan het opdrogen is.

Tja en dan?

Wellicht heb je al best wat geprobeerd, maar komt die continue stroom gewoon niet goed op gang. En heb je het gevoel dat je nog veel ‘hapsnap’ bezig bent met jouw marketing.

Ben je hier klaar mee en wil je graag ontdekken wat wél werkt en vooral waarom?

Doe dan mee met de gratis Masterclass ‘snel meer cliënten voor jouw praktijk’, waarin ik 5 hele praktische groeiversnellers met je deel. Deze kan je direct de volgende dag al inzetten. Ik heb deze trianing vaker gegeven en toen hebben heel wat ondernemers diezelfde week al 1 of meer cliënten gekregen. En het mooie is, je kunt deze groeiversnellers steeds opnieuw inzetten.

‘Mijn bereik is enorm toegenomen en mijn omzet verdubbeld’

“Ik heb verschillende programma’s gevolgd en business coaches gesproken, maar de zorg werkt toch echt anders. Ik ben dan ook heel blij dat ik Ingrid leerde kennen. Ze helpt me mijn plannen structuur te geven, en groter te denken. Ze geeft me ook net het zetje om nieuwe (spannende) dingen echt te gaan doen. Sinds ze mij coached is mijn omzet verdubbeld, en mijn bereik enorm toegenomen.”

Yildiz – Oefentherapeut www.jouwbekkentherapeut.nl

‘Maria: ‘ik zie gelijk al resultaat met de nieuwe klanten die ik nu aantrek’’

“Ingrid geeft heldere informatie en feedback. Ze houd je een spiegel voor waar dat nodig is en inspireert met praktische tips en adviezen waar je echt wat mee kunt. Ik kan jaren vooruit”

www.MariaRemmes.nl en De Kleur van Geluk op instagram

Een online training
door Ingrid Beerse

Vanuit mijn jarenlange ervaring in de zorg én met het ondernemerschap breng ik het beste uit die twee werelden samen.

Als één van de eerste zorgmarketeers in Nederland heb ik jarenlange ervaring opgebouwd in de brede zorgmarkt. Dat was zowel in de reguliere, complementaire als alternatieve zorg. Ik heb daarbinnen veel onderzoek mogen doen onder verwijzers én mensen die op zoek waren naar goede zorg of een behandeling.

Ik weet dus als geen wat er in de zorg speelt en waar kansen liggen. En hoe marketing werkt als jij met én voor mensen werkt.

Doe mee en vergroot de impact én omzet van jouw praktijk

Jouw resultaat na deze gratis online masterclass:

  • Je weet welk ’laaghangend fruit’ al voor je neus ligt, maar veel coaches en therapeuten over het hoofd zien (jij straks dus niet meer).
  • Je hebt 5 krachtige groeiversnellers waardoor je direct de volgende dag al een nieuwe klant kunt krijgen (dit is geen sprookje, want het is al eerder en vaker gebeurd bij voorgaande Masterclasses).
  • Je ontdekt een eenvoudige methode waardoor je steeds opnieuw van geïnteresseerden, klanten kunt maakt.
  • Je hebt een waardevolle pitchformule in handen, waardoor je nooit meer met een mond vol tanden staat. En je sneller op kansen in kunt spelen.
  • Je weet hoe je op een prettige en natuurlijke manier in verbinding kunt komen met jouw volgers, zonder dat je ‘verkoperig’ overkomt. Maar die gegarandeerd keer op keer tot klanten leidt.
© Copyright - Bureau Beerse | KVK: 37154111