gratis cursus:

In 3 dagen meer cliënten voor jouw praktijk

Een vliegende start voor jouw praktijk na de vakantie? Dan zit je hier goed!

Ik ga je 3 dagen opschudden en in de actiestand zetten. Je ontdekt gave technieken die je gelijk kunt toepassen. En uh nee.. geen gelikte trucjes. Hou ik namelijk zelf helemaal niet van. Maar gewoon fijne manieren om sneller mensen aan te trekken die jou hulp goed kunnen gebruiken. Zonder ingewikkeld gedoe, maar met een groots resultaat.

tarief bepalen

Vind je het moeilijk om na de zomer weer vol in actie te komen? En zie je in september en oktober nog flink wat lege plekken in jouw agenda staan?

Weet je niet goed waar je moet beginnen en wat je kunt inzetten als het gaat om het werven van nieuwe cliënten voor jouw praktijk? En ben je toe aan een frisse blik?

Vind je het sowieso lastig om een consistente stroom cliënten op gang te brengen én te houden? En zie je er eigenlijk een beetje tegenop om weer te trekken en te sleuren zonder resultaat?

En uhh…. heel eerlijk. Kan je eigenlijk wel een schop onder je kont gebruiken?

Dan is deze 3-daagse training echt voor jou. Je ontdekt welk laaghangend fruit er al is, zonder dat je het wellicht ziet. Tevens onthul ik 6 krachtige groeiversnellers die je direct kunt toepassen. Je maakt daarmee gegarandeerd een vliegende start en kunt de groeiversnellers daarna steeds opnieuw inzetten.