Gratis Online Masterclass

‘In 4 stappen een kei van een Marketingplan voor jouw praktijk’

Heb je regelmatig het gevoel dat je maar wat doet als het om marketing gaat? Of wellicht heb je al het één en ander uitgeprobeerd maar voelde het té commercieel of merkte je gewoon geen resultaat?

Wellicht zakt de moed je af en toe in de schoenen en ben je er voor je gevoel gewoon te veel tijd aan kwijt. Zonde en frustrerend.

Maar geen nood: Ik ga je helpen en geef op verzoek van Mijn DiAd een masterclass waarin ik je meeneem in 4 heldere stappen om tot een goed marketingplan te komen. Waarbij je ook meer zicht krijgt op de psychologie van een potentiële klant die op zoek is naar jou.

Wanneer? Op maandag 27 september.

Je kunt kiezen uit 9:30 uur of 19:30 uur.

Veel coaches en therapeuten denken, dat als ze goed zijn in hun vak … de cliënten op een gegeven moment vanzelf komen. Maar helaas valt dat vaak tegen.

Misschien draaide je in het begin best wel aardig. Kwamen er ook klanten op jouw pad, en waren die hartstikke tevreden. Maar lijkt het nu of die vijver steeds meer aan het opdrogen is.

Meestal heeft dit 2 oorzaken:

  • Je hebt geen strategie. Er zit geen logische opbouw in je marketing, waardoor die consitente stroom van steeds weer nieuw cliënten uitblijft.
  • Je past marketing toe die niet bij jou en jouw doelgroep past. Want je werkt met én voor mensen die zorg of een probleem hebben of een wens tot verdere ontwikkeling. En dat is heel anders dan dat je een product of een ander type dienstverlening verkoopt.

Daarom heb ik het ZorgMarketingModel ontwikkeld, gebasseerd op mijn jarenlange ervaring in de (complementaire) zorg en mijn kennis van de marketing. Een fijn stappenplan voor coaches en therapeuten.

‘Binnen korte tijd van 0 naar 20 cliënten’

“Ingrid weet wat werkt, draagt goede formats aan en geeft je alle ingrediënten om in korte tijd flinke stappen te zetten. Zij is een kei in het meedenken over goede en pakkende titels en helpt je om veel voor elkaar te krijgen. Ik ben in korte tijd van 0 naar 20 cliënten gegaan. Zelfs tijdens mijn vakantie kwamen er ook nog aanvragen binnen.”

Tijn – relatietherapeut bij ‘het relatieatelier’

 

‘Mijn praktijk zit nu echt vol! Ik werk zelfs met een wachtlijst’

‘Met Ingrid werken, heeft mij veel meer inzicht gegeven om zakelijk en
commercieel te denken, zonder dat je verkoperig overkomt. Ze heeft een
prachtige ZorgMarktingmethode ontwikkeld die ik heel mijn carrière kan blijven toepassen. Het heeft mij bewustwording gegeven dat ik anders naar mijn marketing mag kijken. En als je in de praktijk brengt wat zij je leert, dan heb je net als ik een volle praktijk. Ik heb op dit moment zelfs een wachtlijst en groei maar door. Een aanrader, ik heb nooit spijt gehad van deze investering’

Lianne Bekker
eigenaar Liaroma, hsp coaching en massage

Een online Masterclass
door Ingrid Beerse

Vanuit mijn jarenlange ervaring in de zorg én met het ondernemerschap breng ik het beste uit die twee werelden samen.

Als één van de eerste zorgmarketeers in Nederland heb ik jarenlange ervaring opgebouwd in de brede zorgmarkt. Dat was zowel in de reguliere, complementaire als alternatieve zorg. Ik heb daarbinnen veel onderzoek mogen doen onder verwijzers én mensen die op zoek waren naar goede zorg of een behandeling.

Ik weet dus als geen wat er in de zorg speelt en waar kansen liggen. En vooral ook wat wél en niet werkt.

Inmiddels heb ik ook flink wat ervaring opgebouwd in alles wat er bij het ondernemen komt kijken. Ik run zelf ook al enkele jaren een goedlopende onderneming, terwijl ook een druk gezin met 4 kinderen heb.

Als één van de weinige in Nederland breng ik de zorg en het ondernemen op unieke wijze bij elkaar. En heb daarmee inmiddels al tientallen coaches en therapeuten mogen helpen.

tarief bepalen

‘Mijn bereik is enorm toegenomen en mijn omzet verdubbeld’

“Ik heb verschillende programma’s gevolgd en business coaches gesproken, maar de zorg werkt toch echt anders. Ik ben dan ook heel blij dat ik Ingrid leerde kennen. Ze helpt me mijn plannen structuur te geven, en groter te denken. Ze geeft me ook net het zetje om nieuwe (spannende) dingen echt te gaan doen. Sinds ze mij coached is mijn omzet verdubbeld, en mijn bereik enorm toegenomen.”

Yildiz – Oefentherapeut www.jouwbekkentherapeut.nl

Doe mee en ontvang het fijne ZorgMarketingModel® dat je houvast geeft in jouw marketing.

Na deze Masterclass:

  • Heb je een fijn en werkend stappenplan voor jouw marketing.
  • Weet je hoe een zoekende potentiële klant in jouw branche denkt en zijn keuzes overweegt.
  • Weet je hoe je daarop in kunt spelen en wat daadwerkelijk werkt.
  • Ontdek je dat verkopen nauwelijks nog nodig is. Want als jij jouw marketing volgens deze 4 stappen neerzet, zullen klanten makkelijker zelf instappen.
  • Weet je hoe je een consistente stroom nieuwe cliënten op gang krijgt én houdt.