speciaal gericht op coaches en therapeuteen

In 8 dagen een website die voor jou werkt

Van 6 tot en met 17 december

Kijken wanneer het jou uitkomt!

In 8 dagen een flinke upgrade van jouw website .

Jouw website is een belangrijke schakel in je marketing. Zo niet de belangrijkste! Want je kunt nog zo zichtbaar zijn of je best doen met marketing of in netwerken: Uiteindelijk komt iedereen een keer op je website. Om jouw contactgegevens op te zoeken, om te kijken welke diensten je aanbiedt of gewoon om een sfeer op te pikken over wie jíj bent.

En juist dáár gaat het vaak mis.

Bezoekers verliezen hun aandacht of zij voelen zich niet aangesproken. En floep … ze zijn weer weg. Of ze kunnen maar moeilijk vinden waar ze zo’n behoefte aan hebben. Of wat dacht je van keuzestress? Want veel coaches en therapeuten bieden het liefst een breed en uitgebreid aanbod, zodat er altijd wel wat tussen zit.

En dat is zo zonde. Want juist op jouw website moet het gebeuren. Anders zijn al jouw inspanningen voor niets geweest.

Daarom help ik je in 8 dagen aan een website die vóór en niet tègen jou gaat werken! Inclusief formats en een handige Website Checklist. Normaal kost deze training € 127,=, maar nu kun je in deze 8 daagse challenge deze training al voor slechts € 17,= ex btw aanschaffen.  Dat is natuurlijk een schrijntje als je ziet wat je er voor krijgt, maar vooral wat het je op gaat leveren.