Snel meer klanten met een website die werkt!

Gratis! Van 13 t/m 16 februari (inclusief opname)

Veel websites schrikken af in plaats van dat ze klanten aantrekken. In deze training ontdek je wat wél werkt en ontvang je ook alle materialen om van jouw website een klantmagneet te maken.

Als één van de eerste Zorgmarketeers in Nederland, heb ik inmiddels 400+ coaches en therapeuten geholpen aan een bloeiende praktijk. Met mijn kennis en ervaring heb ik deze compacte gratis training voor je samengesteld. Hierdoor zal je al snel een enorm verschil ervaren en merken dat meer klanten zich sneller aanmelden.

Schrijf je dus gelijk in:

Je ontvangt:

  • 4 praktische online lessen (elke dag 1 live én de opname), zodat je precies weet hoe je klanten haalt uit jouw website.
  • Een website checklist die je elke keer kunt inzetten om je website winstgevend te maken.
  • Een waardevolle homepagina template, zodat je heel eenvoudig en snel jouw homepagina tot klantmagneet kunt maken.
  • Mogelijkheid om jouw vragen te stellen zodat je ook weet hoe het voor jóu en jouw doelgroep gaat werken
  • En dagelijks de kans op een persoonlijke website scan.

Sinds ik met Ingrid heb gewerkt is het aantal mensen dat op mijn website actief iets doet (ergens voor inschrijven) fors toegenomen. Mijn namenlijst is heel fors gestegen en ik heb zoveel nieuwe aanloop van mensen, dat ik nu volledig als zelfstandige aan de slag ben. Ik kon mijn baan in loondienst niet meer combineren met mijn groeiende en bloeiende praktijk. En dat alles mede door wat ik van jou heb mogen leren.