Snel meer klanten met een website die werkt!

Gratis! Van maandag 4 t/m donderdag 7 maart

Dit krijg je allemaal in deze training:

  • In 4 duidelijke stappen leer je hoe je meer klanten haalt uit jouw website.
  • En hoe je meer onderscheidend wordt van je concurrentie (geen 13 in een dozijn meer!)
  • Je ontvangt een checklist die je elke keer kunt inzetten om je website winstgevend te maken.
  • En een waardevolle homepagina template, zodat je heel eenvoudig en snel jouw homepagina tot klantmagneet kunt maken.
  • 4 praktische live online lessen. Van 4 t/m 7 maart. Elke dag 2 kansen, want jij kiest of je deze in de ochtend (9:30 uur) of in de avond volgt (19:30 uur). De lessen duren circa 45 minuten (maar reserveer gewoon een uur).
  • Mogelijkheid om jouw vragen te stellen tussen door en achteraf, zodat je ook weet hoe het voor jóu en jouw doelgroep gaat werken
  • En dagelijks een stok achter deur doordat je gave prijzen zoals online trainingen en een persoonlijke website scan kunt winnen. Dus deze keer ga je het ook echt doen. Want we doen het samen.

Veel websites schrikken af in plaats van dat ze klanten aantrekken. In deze training ontdek je wat wél werkt en ontvang je ook alle materialen om van jouw website een klantmagneet te maken.

Als één van de eerste Zorgmarketeers in Nederland, heb ik inmiddels 800+ coaches en therapeuten geholpen aan een bloeiende praktijk. Met mijn kennis en ervaring heb ik deze compacte gratis training voor je samengesteld. Hierdoor zal je al snel een enorm verschil ervaren en merken dat meer klanten zich sneller aanmelden.

Schrijf je dus gelijk in:

Sinds ik met Ingrid heb gewerkt is het aantal mensen dat op mijn website actief iets doet (ergens voor inschrijven) fors toegenomen. Mijn namenlijst is heel fors gestegen en ik heb zoveel nieuwe aanloop van mensen, dat ik nu volledig als zelfstandige aan de slag ben. Ik kon mijn baan in loondienst niet meer combineren met mijn groeiende en bloeiende praktijk. En dat alles mede door wat ik van jou heb mogen leren.

Ingrid gaf mij heldere handvatten om stap voor stap aan mijn ideale klant en mijn website te werken. Hierdoor staat mijn praktijk stevig heb ik van niets binnen een jaar een omzet van 5K per maand en soms zelfs al een wachtlijst. De combinatie van Ingrid haar jarenlange ervaring in de zorg en achtergrond in de marketing zorgen ervoor dat ze jouw praktijk echt begrijpt.