Ho, wacht nog even. Ik heb namelijk een gaaf tijdelijk aanbod voor je ….

Je hebt nu dit Ebook met zorgmarketingtips voor jouw praktijk aangevraagd. Top! Je ontvangt deze zo in jouw e-mailbox ontvangt (en zo niet, check dan gelijk even jouw spam- of reclamebox).

Maar ik heb nog iets anders gaafs voor je, namelijk de online training ‘Social Media Booster’. Daarin leer je direct in 4 waardevolle lessen hoe je direct meer cliënten kunt aantrekken via social media zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

Hierin leer je hoe je het algoritme enigszins kunt beïnvloeden, hoe je zorgt voor een goed profiel, welk kanaal bij welke doelgroep past, groeitips per social media kanaal (bijv. zet je daarvoor de # in) en nog veel meer.

Mét extra bonusles over Chat GPT en handige toolkit met zoekopdrachten.

De training Social Media Booster is nu tijdelijk bij deze ‘versneller’ verkrijgbaar van € 97,- voor slechts 27 euro!

Deze training is online en speciaal gericht op coaches en therapeuten. Omdat het werken met én voor mensen, een andere vorm van marketing betreft.

De investering voor deze 4-delige training met diverse extra’s bedraagt normaal 97,- euro.

Maar omdat ik dankbaar ben dat jij mij gevonden hebt én de 48 tips voor een bloeiende praktijk hebt aangevraagd, mag jij hem alleen nú tijdelijk aanschaffen voor slecht 27,- euro excl. btw.

Jouw resultaat na deze training:

  • Je weet welke sociale media kanalen het beste werken voor jou en jouw doelgroep.
  • Je weet hoe je een goed social media profiel maakt.
  • Je weet met welke frequentie en op welke momenten jij het beste kunt posten.
  • En je ontdekt hoe je makkelijk berichten kunt inplannen.
  • Je ontdekt hoe je makkelijker meer content maakt in minder tijd (je leert mijn super recycle methode).
  • Je ontdekt wat belangrijk is om te vermelden op de pagina waarop jij jezelf voorstelt (want ja, mensen kiezen ook echt voor jou).
  • En hoe je via jouw statistieken veel sneller leert welke berichten goed werken.
  • Tot slot leer je gave groeistrategieën voor de 3 belangrijkste kanalen: Facebook, Instagram én LinkedIn.

+ Gave Bonus: een les over het inzetten CHAT GPT en handige toolkit om er zelf mee aan de slag te gaan voor jouw praktijk

Dankbare deelnemers van deze training zeggen dit:

‘Nog nooit zoveel geleerd in korte tijd. En wat heeft het mij al veel gebracht.’

‘Ik deed altijd maar wat op Facebook en Instagram. En er gebeurde steeds zo weinig. Nu snap ik waarom en vooral ook wat ik wél moet doen. Super deze training!’

‘Zo fijn dat ik nu meer houvast en vooral enorm veel ideeën heb. Wat een verademing. Ik vind het stiekem ook veel leuker om te posten. Omdat het nu veel beter past bij waar ik voor sta. Bedankt Ingrid, zo fijn deze training.’

‘Eindelijk een training die past bij het werk wat ik doe, die ideeën waren ook gelijk toepasbaar. Ik ben veel vaker mijn statistieken gaan checken. Want dat is echt leerzaam. Daardoor weet ik nu wat wél en niet werkt. En dat zorgt nu al voor meer resultaat.’

Let op: Dit is echt een megakorting voor een zeer praktische training waarin de laatste actualiteiten op het gebied van social media zijn verwerkt. En daarom ook alleen nu geldig omdat jij zojuist de gratis Social Media Versneller hebt aangevraagd.

Van 97,- alleen nu voor 27,- euro excl. btw.