Bedankt voor het aanvragen van mijn Ebook boordevol tips

Over enkele minuten ontvang je het in jouw email box… En nu je daar toch even op wacht. Blijf dan nog heel even en bekijk de video hiernaast. Want daar deel ik nog een paar hele waardevolle tips

Want je hebt nu mijn Ebook aangevraagd, en ik weet oprecht zeker dat een aantal tips direct toepasbaar zijn voor jou.  Maar…… er is nog nooit iemand succesvol geweest met alleen het downloaden en lezen van een Ebook. Dus heb ik nog iets moois voor je. Kijk de video maar even :)

gaaf tijdelijk aanbod waardevolle online training

Je hebt een mooi vak geleerd of een prachtige methodiek. En natuurlijk kun jij daar heel veel verschillende mensen mee helpen. Maar als je op iedereen schiet, dan raak je niemand. Juist daarom is het belangrijk om een doelgroep te kiezen. Je groeit veel sneller en hebt dubbel zoveel impact.

Ik waarschijnlijk niet helemaal toevallig op jouw pad ben gekomen: want jij bent er nu helemaal klaar voor om een volgende stap te maken in jouw praktijk. Of wellicht gaat het je . Heb ik een hele gave training voor je. Die eigenlijk het begin van een keigoed marketingplan vormt.

Namelijk het nadenken en kiezen over een doelgroep. Aiii, ik weet namelijk dat dat vaak een dingetje is bij coaches en therapeuten. Maar je hebt er vast al iets van gehoord. En echt… het gaat je mega veel helpen.

Ik leer je er alles over in de training ‘Creeër meer impact met het kiezen van jouw ideale doelgroep’ De komende 30 minuten betaal je slecht € 27,= excl btw in plaats van €  167,=. Gewoon, omdat ik het jou gun én ik weet dat dit zo’n belangrijk thema is om jouw praktijk tot bloei te laten komen.

In deze training ontdek je:

 • Waarom het kiezen van een duidelijke doelgroep jou gaat helpen om sneller te groeien
 • Hoe je op deze manier veel meer impact creeërt voor jou cliënten
 • Waarom dit alles bepalend is voor jouw marketingresultaten (en het ook gewoon veel makkelijker wordt)
 • Hoe je dat eigenlijk doet; een doelgroep kiezen.
 • Welke weerstanden je zult voelen (maar meestal niet kloppen) en op welke valkuilen je moet letten
 • En tot slot: Hoe je weet dat jouw doelgroep jou past als een jas. Zodat niet alleen je verstand maar ook jouw gevoel "JA" zeggen.

Een online training door Ingrid Beerse

Vanuit mijn ervaring in de zorg én het ondernemerschap breng ik het beste uit die twee werelden samen.

Ik jou een bloeiende praktijk, want ik weet als geen ander hoe het is als je vanuit rust kunt ondernemen. Er echt lol in hebt inplaats van buikpijn.

Maar ik weet ook dat de meeste coaches en therapeuten nog weinig tot niets hebben geleerd over dit vak of over marketing in hun opleiding.

Als één van de eerste zorgmarketeers in Nederland weet ik waar jij tegen aan loopt en wat wél werkt als je met mensen loopt. Dat vertaal ik in mijn aanpak en dat voel je. Ongetwijfeld. Laat mij je meenemen in jouw mooie ondernemersreis.

Pak nu jouw kans op deze super korting als dank voor het aanvragen van mijn Ebook

Jouw resultaat na deze online training:

 • Je weet waarom het kiezen van een doelgroep zo veel invloed heeft op jouw groei en impact
 • Je weet hoe je voor jezelf kunt onderzoeken welke doelgroep bij jou past
 • En er een fijne omzet uit haalt
 • En waarom het helemaal niet saai is om juist deze keuze te maken (want ja, ik weet dat veel ondernemers daar bang voor zijn)
 • Je ontdekt waarom dit jouw marketing en zichtbaarheid tien keer eenvoudiger maakt

  Hier plaats je de inhoud

Deze training bestaat uit 4 modules met videolessen, werkboekjes en extra waardevolle tips. Je hebt hiermee en kei van een start van een goed marketing actieplan. Passend bij jou én het werk dat jij doet.