ontdek eenvoudig, en bewezen succesvolle online mogelijkheden voor meer groei in jouw praktijk

Ontdek in in dagen van maandag 18 tot en met 20 januari welke nieuwe online mogelijkheden er zijn voor jouw praktijk (ook als je lichaamswerk doet!).

En hoe je ervoor zorgt dat je juist door op deze manier te werken makkelijker leuke en goed betalende cliënten aantrekt. Ik onthul tevens welke online vormen wetenschappelijk bewezen meer impact hebben voor jouw cliënt en waarom. En begrijp mij goed. Je hoeft niet met jouw hele praktijk online. Zeker niet. Is ook niet voor iedereen leuk. Maar juist de combinatie zorgt voor meer aantrekkingskracht, meer impact en daarmee zorg je ook dat jij meer toekomstproof kunt doorgroeien met jouw praktijk.

Ik werk zelf al jaren online én offline. En heb daar al veel coaches en therapeuten mee mogen helpen. En weet je… er is meer mogelijk dan je denkt en het maakt je werk gegarandeerd leuker én waardevoller. Schrijf je daarom nu alvast in want het zit boordevol waarde, stappenplannen en veel extra’s!

Per dag kun je kiezen uit 9:oo uur in de ochtend of 20:00 uur in de avond.

Doe mee met deze gratis 3-daagse

De afgelopen periode heb je misschien al overwogen om meer online mogelijkheden te gaan verkennen voor jouw praktijk. Maar wellicht zag je ze nog onvoldoende of alleen die iedereen nu al toepast. En voel je daar nog weinig voor. Of merk je dat jouw cliënten niet erg ‘happig’ waren om online met je te werken.

En dat is wellicht niet zo gek, want online dienstverlening ‘verkopen’ is net even anders dan offline. Het zit soms in woorden en vooral in waarde.

Maar het is echt geen reden om het dan te laten liggen. Of om maar een klein deel van de mogelijkheden te benutten. Want het biedt zoveel mooie nieuwe kansen. En jouw toekomstige cliënten zijn door de Corona-crisis in een rap tempo gewend geraakt aan (nieuwe) online begeleidingsvormen. Gewild of ongewild.

De acceptatie voor online is nu groter dan ooit!

Die tendens is niet meer te stoppen. Het scheelt reistijd en -kosten. En is daardoor ook duurzamer. Voor jou geeft het ook meer vrijheid en afwisseling (want ik geloof in de combinatie offline en online). En het gave is jouw potentieel én impact wordt opeens veel groter. Want je zult nu ook mensen aantrekken die wél geinteresseerd zijn in wat je doet, maar niet altijd of elke keer naar jouw praktijk willen komen. En nogmaals, je bent misschien ‘doodgegooid’ met de mogelijkheden van online trainingen. Maar er is zo veel meer. En makkelijker soms al direct in te zetten.

En wist je trouwens dat de impact van een aantal online mogelijkheden bewezen groter is dan alles alleen offline aan te bieden. Dus het mes snijdt aan 2 kanten. Want ook voor jouw cliënt biedt het legio aan voordelen.

In deze gratis 3-daagse challenge ga ik je helpen om al heel simpel een paar online elementen toe te voegen in jouw praktijk. Deze 3 dagen zitten daarom ook. Het zit boordevol praktische en direct toepasbare tips én voorbeelden uit de praktijk. Je ontdekt:

 • Welke verschillende online mogelijkheden er zijn. En welke laten vele coaches en therapeuten nog liggen (ook degenen die lichaamswerk doen).
 • Hoe kom je makkelijker online in contact. En wat zijn de do‘s en don’ts.
 • Hoe zorg je dat jouw cliënt ook de voordelen van online gaat zien.
 • Hoe je online praktisch invoert én combineert in jouw praktijk (en nee, je hoeft geen technische kennis te hebben).
 • Hoe de online kansen in jouw dienstverlening jouw groei versnellen en ook veel leuker maken
 • Welke simpele aanpak er voor zorgt dat je al direct hiermee kunt starten.
 • En tegelijkertijd jouw omzet flink verhoogt zonder harder of meer te werken.

Mettelina over Ingrid

Werk aan de winkel :) Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de training van Ingrid. En ook veel nieuwe mogelijkheden ontdekt voor mijn praktijk. Dingen waar jezelf gewoon niet aan denkt, maar die zo veel waard zijn voor jouw klant.

Wat een mooie en waardevolle training was dit en wat ben ik blij dat ik dit aangegaan ben. Echt een aanrader!!

Mettelina is rouw- en verlies therapeut.

Deze 3 dagen zijn waardevol voor jou als je:

 • Nog moet starten of al even bezig bent
 • Voelt dat er meer inzit, maar het er nog niet voldoende uitkomt
 • Weet dat online onderdelen zorgen voor meer zekerheid in jouw praktijk, maar jij nog niet ziet wat en hoe dat bij jou kan werken
 • Het liefst vooral ook offline wilt blijven werken, maar staat open voor online toevoeging
 • Niet technisch bent en/of geen zin hebt in moeilijk gedoe
 • Nog onvoldoende weet dan mogelijk is bij jou en het werk wat jij doet?
 • Weleens wat geprobeerd hebt het afgelopen jaar, maar steeds merkte dat jouw klanten niet echt happig waren (want ik laat je ook zien waar dat aan lag)
 • Graag wilt groeien met jouw praktijk.

Want één is zeker (en dat weet je eigenlijk ook wel) als je zo doorgaat, ga je geen verschil maken. En gaat het echt niet gebeuren dat je een fijn inkomen haalt uit jouw praktijk of zorgbedrijf. Terwijl dat gewoon wel mogelijk is. Heel goed zelfs.

Karen over Ingrid

“Ik ben best ondernemend en daardoor zie ik soms gewoon teveel kansen. En doe ik ook te veel tegelijk, waardoor dingen juist mis gaan. Dat is waarom ik me heb laten coachen door Ingrid. Ze heeft me geleerd focus aan te brengen in mijn doelgroep, om structuur te creëren in mijn aanbod en om al mijn plannen elkaar te laten volgen.We hebben ook mooie trajecten neergezet, en dat is zo gaaf! Mijn hart maakt nu soms een sprongetje als ik merk dat ook echt die klant komt die ik voor ogen heb. Het werkt dus echt :)

En bijkomend voordeel is dat ik mij nu veel rustiger voel en beter beter JA en NEE kan zeggen omdat ik weet waar ik van ben. Dit mijn werk  alleen maar nog leuker.”

Karen is oefentherapeut en runt haar eigen praktijk InBewegen

Anjo over Ingrid Beerse

“Ik wilde mijn praktijk naar een hoger plan tillen, maar ik wist niet hoe. Daarom heb ik de hulp van Ingrid aangevraagd. Zij heeft mij geleerd om op een andere manier mijn diensten aan te bieden. Niet meer uurtje-factuurtje maar denken in trajecten. Dat was zeer verhelderend.
Thuis ben ik er meteen mee aan de slag gegaan. En binnen een week had ik al 2 trajecten verkocht!
Ingrid is prettig om mee samen te werken. Ze luistert goed naar je knelpunten en laat je anders naar je praktijk kijken. Dit was zeker de moeite waard!
Dus als ook jij naar een hoger plan wilt met jouw praktijk of zorgbedrijf en daar wel wat begeleiding bij kunt gebruiken, dan kan ik Ingrid zeker aanbevelen.

Anjo is eigenaar van een voeten- en welness praktijk

Als één van de eerste zorgmarketeers in Nederland heb ik veel onderzoek gedaan naar behoeften, gedrag en wensen van cliënten en patiënten. En wat mij steeds opviel is dat zij vooral de kleinschalige zorg een groot hart toedragen. De echte persoonlijke aandacht, er zijn en snappen wat hun behoeften zijn. En dat lukt vaak niet bij grotere zorgorganisaties of praktijken. Zeker niet als ze zich aan allerlei contracten moeten houden.

Daarom geloof ik er in dat juist de coaches en therapeuten met een eigen ‘kleine’ praktijk de toekomst hebben.

Je begrijpt dat het mijn missie is om juist hen te helpen om meer impact te creëren. Voor henzelf, maar ook voor al die mensen die zij zo goed kunnen helpen.

Maar ik weet ook dat het best pittig is om een eigen praktijk te runnen. Dat heb ik natuurlijk zelf ook aan de lijve ondervonden. Mijn eerste jaar ging dan niet best en ik daarin ook best wat fouten gemaakt en kansen gemist. Dat zie ik nu, nu ik weet hoe je moet ondernemen. Hoe je echt jouw klanten kunt raken en op omzet kunt sturen. Daarvoor heb ik een stapmodel ontwikkelt en het Zorgmarketingmethode© toe. Daarmee heb ik al tientallen praktijkhouders met succes geholpen.

Door mijn jaren lange ervaring in de zorg en welzijn én het ondernemerschap, breng ik het beste uit beide werelden samen. En heb ik deze unieke training ontwikkeld.

4 daagse Training (incl. Coaching) : Bouw een bloeiende praktijk

Je bent goed in je vak, maar ben je ook ondernemer?

Je bent zorgverlener met hart en ziel, maar van ondernemen weet je (nog) niet veel…Heb je ook niet geleerd tijdens jouw opleiding. Maar toch run je nu praktijk of zorgonderneming. Of wil je juist starten.  En tja, hoe trek je dan cliënten aan, behoud je hen en zorg je voor een goed inkomen. Maand in maand uit.

Herken je dit?

 • Je hebt je diploma’s op zak en doet regelmatig aan bijscholing
 • Je hebt je folder al klaar en je website…
 • Of hikt er tegenaan omdat je weet dat je dat moet gaan doen
 • Enne social media; daar moet je ook nog wat mee
 • Je start of al even bezig… en tja
 • er komen gewoon nog geen of niet genoeg klanten
 • Je twijfelt over je aanpak ‘zitten mensen eigenlijk wel op mij te wachten?’
 • En over je aanbod (ben ik wel goed genoeg)
 • Of je tarief, want je wilt niet te duur zijn, want dan komt er niemand. Denk je tenminste…
 • enne, ga je nu voor gecontracteerde zorg of toch liever particulier tarief?
 • want tja, die verzekeraar of gemeente met alle eisen en regeltjes.
 • En o ja, die verwijzers zoals huisartsen hoe pak je dat aan?
 • Kortom, je ploetert en piekert je suf hoe je dit kunt veranderen, en weet niet goed waar je moet beginnen.

Want één is zeker (en dat weet je eigenlijk ook wel) als je zo doorgaat, ga je geen verschil maken. En gaat het echt niet gebeuren dat je een fijn inkomen haalt uit jouw praktijk of zorgbedrijf. Terwijl dat gewoon wel mogelijk is. Heel goed zelfs.

Dit komt aan bod:

Mijn trainingen zijn altijd gebaseerd op 5 pijlers. Deze bepalen namelijk het systeem en de structuur van jouw praktijk. Als deze pijlers kloppen en goed op elkaar zijn afgestemd. Dan ontstaat er een continue flow van cliënten. Dit zijn ze in het kort:

 1. Jouw fundament: je ontdekt wat jouw kracht is, hoe je dat verwoord en waarom jij echt meer onderscheidend bent dan jij waarschijnlijk zelf denkt. In deze module ontwikkel jij jouw eigen bedrijfskompas. Want je gaat een richting uitzetten voor jouw praktijk.
 2. Jouw niche: Het succes van jouw praktijk wordt bepaald door de niche die jij kiest. Ja, dat is echt nodig. Hoe dat precies werkt en hoe je die bepaalt… daar ga ik je in deze module mee helpen, aan de hand van 4 methodes, kun je die namelijk veel makkelijker bepalen. Want het gaat verder dan doen wat je leuk vindt. Het gaat ook om je positie kiezen in de zorgmarkt. En je klant zo goed kennen dat het makkelijker wordt hem/haar aan te trekken.
 3. Een strategisch aanbod: Hier gaan we kijken wat je op het ‘menu’ hebt staan. Is dit logisch in opbouw en klopt je tarief daarbij. Want een goed aanbod zorgt dat je makkelijker klanten aantrekt die ook graag in jouw investeren. En we gaan kijken naar een mooi zorgpakket,programma of traject voor jou. Zodat jouw omzet flink om hoog kan gaan, zonder perse meer uren te werken. Echt dat kan en mag. Ook (nee juist) in de zorg. En wil je graag van contracten met verzekeraars verlost worden, dan helpt deze module jou daar zeker bij!
 4. Zorgmarketing: In deze module help ik je via de zorgmarketingmethode om op een gestructureerde manier aan jouw zichtbaarheid te werken. Op een manier die past bij de zorg. Dus we kijken ook naar verwijzers en ketenpartners. Maar vooral aan de gang om te zorgen dat je vanuit verbinding en vertrouwen cliënten gaat aantrekken. Want dát werkt in de zorg. Daarnaast zit er in deze module ook een les die zorg dat jij een website krijgt die ook echt werkt. Want je kunt nog zo goed in je marketing zijn en zorgen dat mensen naar jouw website komen. Als die dan niet klopt, is het verloren moeite. Dus ik zorg dat die van jou van bezoekers ook echte klanten maakt.
 5. Jouw (actie)plan: In deze laatste module leer ik je hoe je het geleerde ook echt om zet naar een actieplan.  Want één van de moeilijkste zaken in het ondernemerschap is wel dat je jezelf in actie moet zetten en houden. Én uitdagen om af en toe ook echt te gaan doen wat in het begin misschien wel wat eng lijkt. Weet ik alles van 🙂 Maar daar zit wel de groei. Dus help ik je daar mee, met een fijne techniek die zorgt dat je per week weet wat je te doen staat om je doelen te halen.

Dit zijn ervaringen van mijn klanten

‘Ik ben zo blij dat ik deze training gevolgd heb. Want door jouw unieke zorgmarketingformule heb ik nu een strategie waardoor ik continue een stroom van cliënten krijg in mijn praktijk. Ik kan er zelfs een jaarplanning op maken. En het is niet ingewikkeld, maar je moet het wel weten. En natuurlijk doen. En dat hele praktische, daar helpt Ingrid je echt goed bij. Zodat je gewoon weet wat je op weekniveau moet doen‘. Hanneke – therapeut

‘ Het fijne is dat ik nu niet meer zo hard hoef te werken voor mijn gevoel. Het voelt allemaal veel meer onder controle door de manier waarop ik nu met een heel duidelijk actieplan werk. Ik weet wat ik moet doen om mijn omzet voor die maand te behalen’.  Hester – Voedingsconsulent 

‘Waar ik voorheen gedoe had met cliënten die afhaakte na een paar behandelingen omdat ze zich op dat moment beter voelde, heb ik nu gewoon een traject staan. Mensen moeten hier best wat voor betalen, maar het resultaat is zo veel beter. Ook voor mijn omzet natuurlijk. Maar de vooral de frustatie van steeds weer opnieuw jouw behandeling te moeten verkopen is nu weg. Dat had ik nooit zelf kunnen bedenken. Bedankt Ingrid ‘. Fred – Fysio en oefentherpaeut

Ondernemerschap

Dit is een unieke ondernemers training voor praktijkhouders en zorgondernemers. Want ondernemen in de zorg is gewoon anders. Ik leer je hierin graag mijn unieke ZorgMarketingModel©. Dat niet commercieel is, maar echt gericht op verbinding en vertrouwen. Want dát past bij de zorg.

Dit levert het jou op:

 • Je krijgt jouw doelgroep duidelijk in beeld en hebt daar heldere keuzes in gemaakt. Dat geeft focus en rust.
 • Je leert waar jij uniek in bent en waar jij je dus op kunt onderscheiden van collega’s.
 • Met behulp van het ZorgmarketingModel© bouw je op een natuurlijke en effectieve manier vertrouwen en binding op jouw potentiële klanten en eventueel verwijzers.
 • Jouw dienstverlening maken we heel concreet en we gieten het in een strategisch aanbod. Zodat het echt past bij de behoeften van jouw klanten. En waardoor je makkelijker verkoopt.
 • Je leert andere mogelijkheden om meer omzet te genereren met jouw diensten, zonder meer te hoeven werken.
 • Er zit een systeem in je bedrijf, waardoor je effectiever werkt en niet steeds achter de feiten aanloopt.
 • Je ervaart meer vrijheid in tijd en op gebied van jouw financiën. En dat geeft rust.
 • Kortom: je hebt weer vertrouwen in de toekomst van jouw praktijk / zorgbedrijf en jij doet echt waar je ooit voor gekozen hebt en gelukkig van wordt.

Mettelina over Ingrid

Werk aan de winkel :) Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de training van Ingrid. En ook veel nieuwe mogelijkheden ontdekt voor mijn praktijk. Dingen waar jezelf gewoon niet aan denkt, maar die zo veel waard zijn voor jouw klant.

Wat een mooie en waardevolle training was dit en wat ben ik blij dat ik dit aangegaan ben. Echt een aanrader!!

Mettelina is rouw- en verlies therapeut.

Karen over Ingrid

“Ik ben best ondernemend en daardoor zie ik soms gewoon teveel kansen. En doe ik ook te veel tegelijk, waardoor dingen juist mis gaan. Dat is waarom ik me heb laten coachen door Ingrid. Ze heeft me geleerd focus aan te brengen in mijn doelgroep, om structuur te creëren in mijn aanbod en om al mijn plannen elkaar te laten volgen.We hebben ook mooie trajecten neergezet, en dat is zo gaaf! Mijn hart maakt nu soms een sprongetje als ik merk dat ook echt die klant komt die ik voor ogen heb. Het werkt dus echt :)

En bijkomend voordeel is dat ik mij nu veel rustiger voel en beter beter JA en NEE kan zeggen omdat ik weet waar ik van ben. Dit mijn werk  alleen maar nog leuker.”

Karen is oefentherapeut en runt haar eigen praktijk InBewegen

Anjo over Ingrid Beerse

“Ik wilde mijn praktijk naar een hoger plan tillen, maar ik wist niet hoe. Daarom heb ik de hulp van Ingrid aangevraagd. Zij heeft mij geleerd om op een andere manier mijn diensten aan te bieden. Niet meer uurtje-factuurtje maar denken in trajecten. Dat was zeer verhelderend.
Thuis ben ik er meteen mee aan de slag gegaan. En binnen een week had ik al 2 trajecten verkocht!
Ingrid is prettig om mee samen te werken. Ze luistert goed naar je knelpunten en laat je anders naar je praktijk kijken. Dit was zeker de moeite waard!
Dus als ook jij naar een hoger plan wilt met jouw praktijk of zorgbedrijf en daar wel wat begeleiding bij kunt gebruiken, dan kan ik Ingrid zeker aanbevelen.

Anjo is eigenaar van een voeten- en welness praktijk

Erwin over Ingrid Beerse

“Intensieve en leerzame trainingsdagen met veel interacties en het prikkelen van zelfreflectie  Ingrid heeft me een flinke basis aangereikt met duidelijke kaders, tools en strategieën om de eerste stappen als ondernemer in de zorg zo succesvol mogelijk vorm te geven. Ingrid, nogmaals merci.”

Erwin – EMzorg coaching en begeleidingspraktijk voor volwassenen met autisme

Jouw resultaat na deze training:

 • Jouw praktijk staat als een huis, je kent jouw ideale klant door en door. Hoef je daar niet meer van wakker te liggen, want dit geeft écht veel meer rust. Werken met cliënten waar jij energie van krijgt én waar jij de beste resultaten mee behaalt. Want dat gaat hand-in-hand.
 • Je weet waarin je onderscheidend bent én hoe je dat uit moet dragen.
 • Jouw product aanbod staat stevig, jouw plan en doel zijn helder en de weg ernaar toe ook en we zorgen dat je de weg ernaar toe ook zelf goed kunt uitstippelen (nou ja, met mijn hulp natuurlijk, maar jíj beslist, want het is jouw pad)
 • Er zit een systeem én structuur in jouw bedrijf en marketing. Niet meer schieten met hagel en achter je eigen staart aan lopen;
 • Je kunt doen wat je leuk vindt en bent weer echt bezig met waar jij energie van krijgt, want de rest is ‘onder controle’;
 • Je verdient meer in minder tijd. Echt dat is mogelijk. In deze training ontdek je ook nieuwe mogelijkheden om je niet alleen per behandeling of uur uit te laten betalen, maar weet je ook hoe je een gaaf programma of traject voor jouw klanten neerzet.
 • Je kunt je dromen waar maken…..groter dan ze nu zijn!

Praktische informatie:

Je krijgt 4 dagen live training. We zijn met een groep van minimaal 3 en maximaal 8 gelijkgestemden. Dus optimale individuele aandacht. Tussen de live dagen zitten elke keer voldoende tijd om het geleerde door te voeren. En met mij te bespreken. Want ik blijf in contact met je met 3x een online coachcall tussen de trainingsdagen door.  Dat is dus lekker vanuit jouw eigen plek. Want ik weet als geen ander, dat je na een dag met mij voortvarend aan de gang wilt, maar dat je ook met vragen komt. Zonde als we dat laten wachten. Je ontvangt tijdens de eerste trainingsdag een map met praktische formats, oefeningen, checklists en stappenplannen. Zodat jij al jouw uitwerkingen bij elkaar hebt en daarmee gelijk een draaiboek hebt voor jouw praktijk.

Waar en Wanneer:

In Noord-Holland (Anna Paulowna) vind deze training plaats op:

Vrijdag 10 januari

Vrijdag 24 januari

Vrijdag 14 februari

Vrijdag 13 maart

In de buurt van Utrecht start deze training eind januari, op de woensdag

Woensdag  29 januari

Woensdag 12 februari

Woensdag 4 maart

Woensdag 18 maart

Tussendoor lees ik met je mee en heb je dus die online coachcalls met mij. Ik blijf dus dichtbij en zo zorgen we dat het heel effectief is wat je leert en doorvoert. En daardoor hou ik je scherp en geef ik je de nodige zetjes in de rug.

Jouw investering:

De training vergt natuurlijk een investering in tijd en geld. Daar hoef en wil ik niet omheen draaien. Want daar gaat het natuurlijk ook om in het ondernemerschap. Als je maar zorgt dat je het terugverdient. En dat ga je! Want je hebt na deze zeer complete training een bewezen blauwdruk voor een bloeiende praktijk. Daar pluk je nog jaren de vruchten van.

De financiële investering voor jouw ontwikkeling in het ondernemerschap is € 1647,= ex BTW. Bij betaling in één keer.

Betalen in termijnen is ook mogelijk. Je betaalt dan 427,= in vier termijnen.

Bonus :

Als bonus ontvang je de waardevolle online training ‘Bloggen doe je zo’ twv € 67,=. Je leert in 6 lessen wat bloggen jou kan brengen. Hoe je een blog of tekst opbouwt en ik help je aan handige ideeën. Ook als je niet gaat bloggen, dan is deze training een aanrader. Want op jouw sociale media kanalen of in folders komen ook teksten te staan. Ik leer hoe je dit makkelijker doet.

Geen risico:

Ik geloof in wat ik doe en ben super enthousiast over deze unieke training voor praktijkhouders in de zorg. Ik weet ook zeker dat als jij toepast wat ik je leer, het jou succes gaat brengen. Daarom geef ik je een niet-goed-geld-terug garantie. Kom jij er na de eerste dag achter dat het toch niet bij jou past, dan kun je gewoon stoppen en krijg je je geld terug (minus 50 euro ex BTW voor administratiekosten). Geen probleem. Want het wordt pas een succes als de match goed is en jij er voor jezelf op vertrouwt dat je het ook gaat toepassen.

Fiscaal voordeel:

Omdat het hier een opleiding betreft is deze training aftrekbaar van de belasting. En als je nog in loondienst ben en je wilt binnenkort afscheid nemen van je werkgever, dan kun je deze training ook laten betalen uit een outplacement- of persoonlijk ontwikkelbudget.  Veel werkgevers stellen dat ter beschikking. Neem contact op met je boekhouder of werkgever wat voor jou mogelijk is.

Tot slot: bedenk voor jezelf of je het nog langer alleen redt. Wat heeft dit je tot nu gebracht? Vraag jezelf af wanneer het jouw tijd is, en waarom niet nu. Want levert wachten jou nog op? Meestal niets. Deze training brengt je echt in een nieuwe fase. Ik gun het jou van harte. Gun jij het jezelf?

Waarom Ingrid?

Als één van de eerste zorgmarketeers in Nederland heb ik veel onderzoek gedaan naar behoeften, gedrag en wensen van cliënten en patiënten. En wat mij steeds opviel is dat zij vooral de kleinschalige zorg een groot hart toedragen. De echte persoonlijke aandacht, er zijn en snappen wat hun behoeften zijn. En dat lukt vaak niet bij grotere zorgorganisaties of praktijken. Zeker niet als ze zich aan allerlei contracten moeten houden.

Daarom geloof ik er in dat juist de coaches en therapeuten met een eigen ‘kleine’ praktijk de toekomst hebben.

Je begrijpt dat het mijn missie is om juist hen te helpen om meer impact te creëren. Voor henzelf, maar ook voor al die mensen die zij zo goed kunnen helpen.

Maar ik weet ook dat het best pittig is om een eigen praktijk te runnen. Dat heb ik natuurlijk zelf ook aan de lijve ondervonden. Mijn eerste jaar ging dan niet best en ik daarin ook best wat fouten gemaakt en kansen gemist. Dat zie ik nu, nu ik weet hoe je moet ondernemen. Hoe je echt jouw klanten kunt raken en op omzet kunt sturen. Daarvoor heb ik een stapmodel ontwikkelt en het Zorgmarketingmethode© toe. Daarmee heb ik al tientallen praktijkhouders met succes geholpen.

Door mijn jaren lange ervaring in de zorg en welzijn én het ondernemerschap, breng ik het beste uit beide werelden samen. En heb ik deze unieke training ontwikkeld.