Gratis Challenge:

ontdek eenvoudig, en bewezen succesvolle online mogelijkheden voor meer groei in jouw praktijk

Ontdek in deze 3 dagen welke nieuwe online mogelijkheden er zijn voor jouw praktijk (ook als je lichaamswerk doet!).

En hoe je ervoor zorgt dat je juist door op deze manier te werken makkelijker leuke en goed betalende cliënten aantrekt. Ik onthul tevens welke online vormen wetenschappelijk bewezen meer impact hebben voor jouw cliënt en waarom. En begrijp mij goed. Je hoeft niet met jouw hele praktijk online. Zeker niet. Is ook niet voor iedereen leuk. Maar juist de combinatie zorgt voor meer aantrekkingskracht, meer impact en daarmee zorg je ook dat jij meer toekomstproof kunt doorgroeien met jouw praktijk.

Ik werk zelf al jaren online én offline. En heb daar al veel coaches en therapeuten mee mogen helpen. En weet je… er is meer mogelijk dan je denkt en het maakt je werk gegarandeerd leuker én waardevoller. Schrijf je daarom nu alvast in want het zit boordevol waarde, stappenplannen en veel extra’s!

Per dag kun je kiezen uit 9 uur in de ochtend of 20:00 uur in de avond.

Yildiz over Ingrid

Een aantal jaren terug wilde ik mijn zorgaanbod vergroten en meer vrouwen van hun urineverlies afhelpen. Dat doe ik al in mijn praktijk, maar door juist ook online te gaan, kon ik veel meer vrouwen bereiken. Ik heb verschillende programma’s gevolgd voor online ondernemen en business coaches gesproken, maar de zorg werkt toch echt anders.

Ik ben dan ook heel blij dat ik Ingrid leerde kennen.

Ze helpt me mijn plannen structuur te geven, en groter te denken. Ze geeft me ook net het zetje om nieuwe (spannende) dingen echt te gaan doen. Sinds ze mij coached is mijn omzet verdubbeld, en mijn bereik enorm toegenomen.

Yildiz – Jouwbekkentherapeut.nl en Cesarkatwijk.nl

Doe mee met deze gratis 3-daagse online training van maandag 18 t/m woensdag 20 januari

De afgelopen periode heb je misschien al overwogen om meer online mogelijkheden te gaan verkennen voor jouw praktijk. Maar wellicht zag je ze nog onvoldoende of alleen die iedereen nu al toepast. En voel je daar nog weinig voor. Of merk je dat jouw cliënten niet erg ‘happig’ waren om online met je te werken.

En dat is wellicht niet zo gek, want online dienstverlening ‘verkopen’ is net even anders dan offline. Het zit soms in woorden en vooral in waarde.

Maar het is echt geen reden om het dan te laten liggen. Of om maar een klein deel van de mogelijkheden te benutten. Want het biedt zoveel mooie nieuwe kansen. En jouw toekomstige cliënten zijn door de Corona-crisis in een rap tempo gewend geraakt aan (nieuwe) online begeleidingsvormen. Gewild of ongewild.

De acceptatie voor online is nu groter dan ooit!

Die tendens is niet meer te stoppen. Het scheelt reistijd en -kosten. En is daardoor ook duurzamer. Voor jou geeft het ook meer vrijheid en afwisseling (want ik geloof in de combinatie offline en online). En het gave is jouw potentieel én impact wordt opeens veel groter. Want je zult nu ook mensen aantrekken die wél geinteresseerd zijn in wat je doet, maar niet altijd of elke keer naar jouw praktijk willen komen. En nogmaals, je bent misschien ‘doodgegooid’ met de mogelijkheden van online trainingen. Maar er is zo veel meer. En makkelijker soms al direct in te zetten.

En wist je trouwens dat de impact van een aantal online mogelijkheden bewezen groter is dan alles alleen offline aan te bieden. Dus het mes snijdt aan 2 kanten. Want ook voor jouw cliënt biedt het legio aan voordelen.

In deze gratis 3-daagse challenge ga ik je helpen om al heel simpel een paar online elementen toe te voegen in jouw praktijk. Deze 3 dagen zitten daarom ook. Het zit boordevol praktische en direct toepasbare tips én voorbeelden uit de praktijk. Je ontdekt:

  • Welke verschillende online mogelijkheden er zijn. En welke laten vele coaches en therapeuten nog liggen (ook degenen die lichaamswerk doen).
  • Hoe kom je makkelijker online in contact. En wat zijn de do‘s en don’ts.
  • Hoe zorg je dat zoveel mogelijk mensen van jouw bestaan afweten.
  • Hoe zorg je dat jouw cliënt ook de voordelen van online gaat zien.
  • Hoe je online praktisch invoert én combineert in jouw praktijk (en nee, je hoeft geen technische kennis te hebben)
  • Hoe je de cliënt op een prettige manier overtuigt van jouw waarde
  • Hoe de online kansen in jouw dienstverlening jouw groei versnellen en ook veel leuker maken.
  • En vooral ook; hoe kun je er direct mee starten zodat het ook jouw omzet al verhoogd!en!