Intake gesprek als verkoopkans

4 maanden Actie in de Taxi! VOL!

Doorpak Mastermind

Als je al even meedraait, de basis van jouw praktijk en marketing al redelijk goed hebt staan … dan zul je het vast herkennen: doorpakken en in de actiestand komen én blijven, is makkelijker gezegd dan gedaan.

Want als ondernemer sta je er elke dag alleen voor. Dat is aan de ene kant superfijn. Want jij kunt alles zelf bepalen. Maar het is soms ook moeilijk en eenzaam. Want er ontstaan ook vaak blinde vlekken.

Of wat dacht je van belemmerende overtuigingen? Ook die steken regelmatig de kop op en zorgen nog bij te veel ondernemers dat ze daardoor wiebelig zijn in hun aanpak. En zich hier nog te veel door laten (ver)leiden. Met het gevolg dat ze niet consistent zijn.

En dat is zonde. Want juist die consistentie en ook echt ‘Doen, Doorpakken en Doorzetten’ zorgt voor het verschil in jouw praktijk. En daar zijn geïnspireerde acties voor nodig die niet eenmalig zijn, maar die je ook weet vol te houden.

En juist op dát vlak zie ik veel ondernemers te snel afhaken. Verzanden in hun eigen ‘gedoe’. Waardoor hun droom (nét) geen werkelijkheid wordt …

Angst is niet erg, spijt wel

En dat is precies de reden waarom ik deze Doorpak Mastermind heb ontwikkeld. Om jou op dit vlak nog even flink verder te helpen. Je zo nodig recht te zetten, maar vooral ook AAN te zetten. Niet voor de korte termijn. Maar op zo’n manier, dat je blijvend gaat ervaren wat dit betekent voor jezelf en de groei van jouw bedrijf.

Een fijne stok achter de deur. Van mij, maar ook van andere ondernemers die net zo ver zijn als jij. Die bij mij al een programma hebben gevolgd.

Een Mastermind dus met gelijkgestemden. Die precies staan waar jij ook staat. En waarin je wordt uitgedaagd om de juiste acties te ondernemen en werkt vanuit een plan. Een plan dat klopt.