Van bezoekers naar klanten

Een winstgevende website voor jouw praktijk

Met behulp van 8 lessen een alle teksten van jouw website klaar!

Jouw website is een belangrijke schakel in je marketing. Zo niet de belangrijkste! Want je kunt nog zo zichtbaar zijn of je best doen met marketing of in netwerken: Uiteindelijk komt iedereen een keer op je website. Om jouw contactgegevens op te zoeken, om te kijken welke diensten je aanbiedt of gewoon om een sfeer op te pikken over wie jíj bent.

En juist dáár gaat het vaak mis.

Bezoekers verliezen hun aandacht of zij voelen zich niet aangesproken. En floep … ze zijn weer weg. Of ze kunnen maar moeilijk vinden waar ze zo’n behoefte aan hebben. Of wat dacht je van keuzestress? Want veel coaches en therapeuten bieden het liefst een breed en uitgebreid aanbod, zodat er altijd wel wat tussen zit.

En dat is zo zonde. Want juist op jouw website moet het gebeuren. Anders zijn al jouw inspanningen voor niets geweest.

Daarom help ik je in 8 lessen aan een website die vóór en niet tegen jou gaat werken! Inclusief een formats en handige Website Checklist. Ook als je al een website hebt, maar heb je geen idee of hij werkt of merk je niet dat het iets oplevert. Dan zorgt deze training voor een flinke upgrade.

Je kunt deze zeer complete training al aanschaffen voor slechts € 97,- exclusief en houdt onbeperkt toegang (Dit is een tijdelijke aanbieding, normaal bedraagt de investering 147,- ). Dat is natuurlijk een schrijntje als je ziet wat je er voor krijgt, maar vooral wat het je op gaat leveren.