Kort en krachtig individueel traject voor ondernemers waarbij de basis al staat

Heb je de basis van jouw praktijk al goed staan? Maar wil je graag verder groeien en een flinke sprint voorwaarts maken? Dat kan heel goed door samen met mij aan bijvoorbeeld één thema binnen jouw praktijk te werken. Denk aan:

  • Versterken profilering en marketing
  • E-mail marketing (salesfunnel e.d.)
  • De fijne kneepjes leren van het geven van winstgevende webinars
  • Een challenge opzetten
  • Een mooi programma/traject of een online aanbod neerzetten

Ideaal als je even geen zin hebt in groepen of lange trajecten

Jouw basis staat goed en je draait al aardig. Maar je wilt meer. En deze tijd vraagt om een extra stap, een nieuwe marketing strategie. Je bent er meer dan klaar voor.

En natuurlijk weet jij ook dat werken aan jouw bedrijf geen quickfix is. Het is een continu leerproces, waar steeds weer nieuwe stappen en impulsen voor nodig zijn. Maar je hebt gewoon geen zin in een lang traject. Of geen behoefte aan het werken in groepen.

Je wilt gewoon snelle slagen maken.

Of je hebt een wens om één specifieke marketingtechniek versneld en echt goed onder knie te krijgen. En juist dát nu een keer goed neerzetten met behulp van een mentor die de slagen van de zweep kent.

Die kansen ziet voor jou, en die je in 3 maanden helpt om het ook gelijk goed en succesvol neer te zetten.

In dit traject ga je leren en vooral ook doen

‘What got you here, won’t get you there’

En precies op dat vlak help ik je naar een volgend niveau. Je gaat je horizon verbreden en nieuwe technieken en vaardigheden leren waar je daarna nog jaren lang profijt van hebt.

Wat kost het?

Dit is uiteraard afhankelijk van jouw behoefte. Dat bepaalt namelijk de tijdsduur, de frequentie van ons contact en de vorm. Daarom hebben we eerst een match gesprek via ZOOM, dat is vrijblijvend en daarin wil ik graag helder krijgen wat jouw behoefte is. Op basis daarvan ontvang je een beknopt voorstel per mail. Natuurlijk krijg je dan de tijd om het even te laten bezinken en je besluit te nemen.

Door haar enthousiasme en praktische insteek heb ik veel meer nieuwe klanten, geen schommelingen meer in mijn omzet en zelfs een online aanbod staan

“Mijn praktijk liep al goed. Maar ik wilde niet meer zo afhankelijk zijn van de op- en neergaande lijn van instroom van nieuwe klanten. Daar wilde ik meer invloed op uitoefenen.

De nuchtere, inzichtelijke en speelse manier van werken van Ingrid sprak me erg aan. Ze heeft een helder beeld hoe je jouw klantenkring kan opbouwen en hoe je je diensten in een aantrekkelijk aanbod giet. Waarbij ik ook geluisterd hebt naar het motto van Ingrid: ‘Kill your darlings’ want als een dienst je niks oplevert, waarom prijs je die dan toch nog aan op je website?

Daarnaast heb ik de stap genomen om online te gaan met webinars. Zeker door de stimulerende coachingssessies met Ingrid ben ik die drempel over.

Ingrid heeft mij in een dagdeel geholpen om vertrouwd te raken met de webinartechniek. Mijn 2e webinar werd door 110 mensen bekeken. Dat was een opsteker! Ingrid voorspelt ook redelijk goed wat je mag verwachten; hoeveel mensen er daadwerkelijk kijken en hoeveel er gaan kopen. Die prognosecijfers heeft zij paraat. En daardoor weet je waar je het voor doet.

Soms vond ik het ook pittig, want marketing is niet mijn core business. En daar ging Ingrid dan gewoon luchtig mee om en zorgde dat ik weer in de goede modus kwam ‘blijven ademhalen en de schouders er weer onder’. Ingrid staat echt naast je. En in de 2 wekelijkse coachcalls kon ik met al mijn vragen terecht.

Inmiddels is mijn emaillijst enorm gegroeid en heb ik al veel nieuwe klanten. Ook heb ik in dit half jaar een online training neergezet, waardoor ik nog meer klanten kan helpen. Daar was ik nooit zonder Ingrid haar enthousiaste en praktische hulp gekomen.

Cécile Schlangen – relatietherapeut www.praktijkhetfamiliehuis.nl

Mijn praktijk zit vol en ik werk nu zelfs met een wachtlijst

“Met Ingrid werken, heeft mij veel meer inzicht gegeven om zakelijk en
commercieel te denken, zonder dat je verkoperig overkomt. Ze heeft een
prachtige methode ontwikkeld die ik heel mijn carrière kan blijven
toepassen. Het heeft mij bewustwording gegeven dat ik anders naar mijn
onderneming mag kijken. En als je in de praktijk brengt wat zij je leert, dan heb je net als ik een volle praktijk. Ik heb op dit moment zelfs een wachtlijst en groei maar door. Een aanrader, ik heb nooit spijt gehad van deze investering’

Lianne Bekker
eigenaar Liaroma, hsp coaching en massage

Door Ingrid heb ik meer acties uitgezet dan in het hele jaar ervoor en mijn online training staat!

“Ik heb een super mooi bedrijf en mijn verlangen naar een online training werd steeds groter maar wist me god niet hoe of wat….

Door het volgen van een gratis challenge van jou over de ins en outs van een online training voelde ik meteen dat ik bij jou goed zat. Heel duidelijk, direct en zonder bla bla bla, en een no nonsens uitleg. Ik moest deze training bij jou kopen van mijzelf.
We spraken een maatwerk pakket af met coaching erbij en dat was echt zoooo waardevol! Ik kon zelf onze gesprekken inplannen en de accurate, hele duidelijke coaching zonder “gedoe” vond ik super. Jouw directe aanpak en zeker jouw expertise zijn geweldig. Je hebt mij op diverse vlakken enorm geholpen, en de video’s en formats erbij waren ook al heel duidelijk. Ik was namelijk net klaar met een andere businesscoach (had ik jou achteraf maar eerder ontmoet…..) maar door jou is mijn website nog meer “af” en is mijn aanbod veel duidelijker geworden. Ik heb ook veel meer acties uitgezet dan in de afgelopen jaren. Je hebt me meer dan “afgesproken” geholpen en gesteund. Je bent echt een ware coach Ingrid! Bedankt daarvoor!“

Anita is eigenaar van praktijk ‘Heel je ziel’