Ontdek de kracht van een mini-aanbod

Hiermee verhoog je jouw omzet met minstens 20% en trek je makkelijker nieuwe cliënten aan.

Dit is wat je ontdekt:

 • Hoe je onvergelijkbaar wordt in een overvolle markt van coaches en therapeuten.

  Want wist je dat deze markt het afgelopen jaar weer bijna 10% is gegroeid? Het wordt daarom steeds moeilijker om het verschil te maken. Maar het lukt wél als jij een unieke mix maakt van online én offline werken in jouw praktijk.

 • 12 Verschillende online mogelijkheden die je vrij makkelijk kunt toepassen. Ook als je lichaamswerk doet.

  Er deel zelfs één hele mooie techniek die wetenschappelijk bewezen voor betere resultaten zorgt bij jouw cliënten en die nog weinig coaches en therapeuten toepassen.

 • De nummer 1 manier om sneller klanten te krijgen: Een Mini-Aanbod

  Niet iedereen wil direct naar jouw praktijk komen. Sterker nog, mensen zijn sinds de Corona periode veel meer online gericht. En dat biedt het grote voordeel dat je hierdoor makkelijker klanten kunt maken met een online mini-aanbod. Want zo bouw je veel sneller vertrouwen op en worden mensen sneller klant.

 • Hoe je minimaal 20% tot zelfs 50% meer omzet kunt behalen, zonder meer uren te maken.

  Veel coaches en therapeuten werken nog met losse sessie of behandelingen. Door online elementen toe te voegen kan je hele mooie trajecten aanbieden. Je voegt meer waarde toe, zonder meer uren te maken.

 • Waarom je hier helemaal niet technisch voor hoeft te zijn.

  Je kunt vaak al op een heel eenvoudige manier, met jouw huidige website online diensten aanbieden. Zonder dat het je veel geld, tijd of frustratie oplevert. Iedereen kan het. Ik laat zien hoe.

 • Hoe je duurzaam succesvol wordt met jouw praktijk. En eindelijk financiële zekerheid gaat ervaren.

  Ondernemen risicovol? Nee hoor, juist niet als je online elementen gaat toevoegen aan jouw praktijk. Nu is het de tijd. Alle seinen staan op groen: Mensen zijn veel meer gewend aan online werken. En de financieel onrustige tijden vragen om van jou om een toekomstgerichte en stevig bedrijf neer te zetten. Meer plezier, minder zorgen, meer omzet.

Ik heb nu ook online onderdelen in mijn aanbod. Dat heeft mijn klantenkring aanzienlijk vergroot.

Ik heb naast mijn offline praktijk ook een online aanbod gecreëerd voor vrouwen met urine verlies.  Juist door online te gaan kon ik veel meer vrouwen bereiken.  Mijn bereik en omzet is inmiddels verdubbeld.

Naast de sessies in mijn praktijk verkoop ik nu vooral ook veel mijn online aanbod aan stellen. Mijn praktijk is het afgelopen jaar mede hierdoor enorm gegroeid.

Ik help ouders en professionals om de communicatie met baby’s te duiden. En doe dat voornamelijk online. De verkoop van deze online diensten loopt inmiddels boven verwachting goed.

Ingrid Beerse is dé businesscoach voor coaches en therapeuten met een eigen praktijk

Vanuit mijn rijke ervaring als zorgmarketeer én ondernemer, breng ik het beste uit beide werelden samen. Want het draait in jouw praktijk om mensenwerk. En dan werkt marketing nét even anders.