Woensdag 24 februari: Gratis Masterclass ‘Online kansen voor jouw praktijk‘.

Doe mee en zet een mooi offline én online aanbod neer in jouw praktijk, waarmee je jouw impact én omzet vergroot.

Ontdek hoe jij ook in jouw praktijk naast offline werken ook online diensten kunt aanbieden. Zelfs als je lichaamswerk doet.

Want niet alleen in deze lockdownperiode is het handig om online diensten aan jouw cliënten te kunnen bieden. Maar ook als jij zelf een langere tijd even niet kan of wil werken.

Voor nagenoeg elke coach en therapeut zijn er mogelijkheden. En dan heb ik het niet alleen over ZOOMsessies of online trainingen. Nee er is echt nog meer, dat je al vrij snel en praktisch kunt doorvoeren. En wat er ook nog eens voor zorgt dat je leuke en goed betalende klanten aantrekt.

In deze Masterclass vertel ik jou daar alles over. Ik onthul tevens welke online vormen ook nog eens wetenschappelijk bewezen meer impact hebben.

En begrijp mij goed. Je hoeft niet met jouw hele praktijk online. Zeker niet. Is ook niet voor iedereen leuk. Maar juist de combinatie zorgt voor meer aantrekkingskracht, meer impact en daarmee zorg je ook dat jij meer toekomstproof kunt doorgroeien met jouw praktijk.

Ik werk zelf al jaren online én offline. En heb daar al veel coaches en therapeuten mee mogen helpen. En weet je… er is meer mogelijk dan je denkt en het maakt je werk gegarandeerd leuker én waardevoller. Schrijf je daarom nu alvast in want het zit boordevol waarde en inspiratie.