Zet een mooi offline én online aanbod neer in jouw praktijk, waarmee je jouw impact én omzet vergroot.

tarief bepalen

Woensdag 27 oktober om 9:30 uur of 19:30 uur: gratis masterclass ‘Online kansen voor jouw praktijk‘.

Ontdek eenvoudig en bewezen succesvolle online mogelijkheden voor meer groei in jouw praktijk (ook als je lichaamswerk doet!). 

Ontdek hoe jij ook in jouw praktijk naast offline werken, ook online diensten kunt aanbieden. Zelfs als je lichaamswerk doet.

Want na de coronaperiode is online niet meer weg te denken. En is het dus raadzaam daar ook in mee te bewegen. Want het maakt jouw praktijk minder kwetsbaar, ook als jij zélf een langere tijd even niet kan of wil werken.

Voor nagenoeg elke coach en therapeut zijn er online mogelijkheden. En dan heb ik het niet alleen over Zoomsessies of online trainingen. Nee, er is echt nog meer, dat je al vrij snel en praktisch kunt doorvoeren. En wat er ook nog eens voor zorgt dat je leuke en goed betalende klanten aantrekt.

In deze masterclass vertel ik jou daar alles over. Ik onthul tevens welke online vormen ook nog eens wetenschappelijk bewezen meer impact hebben.

En begrijp mij goed: je hoeft niet met jouw hele praktijk online. Zeker niet. Is ook niet voor iedereen leuk. Maar juist de combinatie zorgt voor meer aantrekkingskracht, meer impact en daarmee zorg je ook dat jij meer toekomstproof kunt doorgroeien met jouw praktijk.

Ik werk zelf al jaren online én offline. En heb daar al veel coaches en therapeuten mee mogen helpen. En weet je … er is meer mogelijk dan je denkt en het maakt je werk gegarandeerd leuker én waardevoller. Schrijf je daarom nu alvast in want deze masterclass zit boordevol waarde, inspiratie en praktijkvoorbeelden.