Gratis online training ‘Snel meer cliënten voor jouw praktijk’

Vind je het moeilijk om de ‘loop’ goed in jouw praktijk te krijgen?

Of wordt je regelmatig geconfronteerd met lege plekken of wellicht zelfs dagen in jouw agenda?

Dan is deze gratis trianing echt voor jou, om je een flink stuk op weg te helpen.

Je ontdekt daarin 5 groeiversnellers die je direct kunt toepassen. Niet alleen online maar ook offline. Want het kan nu weer. En dat levert vaak snel weer klanten op. Dezelfde week nog. Wedden?

Deze groeiversnellers kan je trouwens keer op keer inzetten, zodat je nooit meer lege gaten in je agenda hebt.

Doe dus mee op maandag 28 maart en kies tussen 9:30 of om 20:00 uur.

Ik heb direct 2 manier die ik van je leerde toegepast. En wat denk je … zo blij. Dezelfde week al een klant. Het werkt!

Ik was wat sceptisch, maar je training was heerlijk praktisch toepasbaar en leverde mij inderdaad gelijk weer nieuwe afspraken op. Heel fijn, ik ga het zeker vaker toepassen dit.

Wow, 2 intakes en 1 daarvan start volgende week. Yesyes!

Wat een fijne training Ingrid, dank je wel. Ik start net, maar dit geeft mij al zoveel handvatten én vertrouwen. 

‘Maria: ‘ik zie gelijk al resultaat met de nieuwe klanten die ik nu aantrek’’

“Ingrid geeft heldere informatie en feedback. Ze houd je een spiegel voor waar dat nodig is en inspireert met praktische tips en adviezen waar je echt wat mee kunt. Ik kan jaren vooruit.”

www.MariaRemmes.nl en De Kleur van Geluk op instagram

Veel coaches en therapeuten denken, dat als ze goed zijn in hun vak … de cliënten op een gegeven moment vanzelf komen. Maar helaas valt dat vaak in de praktijk nogal tegen.

Misschien draaide je in het begin best wel aardig. Kwamen er ook klanten op jouw pad, en waren die hartstikke tevreden. Maar lijkt het nu of die vijver steeds meer aan het opdrogen is.

Tja en dan?

Wellicht heb je al best wat geprobeerd, maar komt die continue stroom gewoon niet goed op gang. En heb je het gevoel dat je nog veel ‘hapsnap’ bezig bent met jouw marketing.

Ben je hier klaar mee en wil je graag ontdekken wat wél werkt en vooral waarom?

Doe dan mee met de gratis Masterclass ‘Snel meer cliënten voor jouw praktijk’, waarin ik 5 hele praktische groeiversnellers met je deel. Deze kan je direct de volgende dag al inzetten. Ik heb deze training vaker gegeven en toen hebben heel wat ondernemers diezelfde week al 1 of meer cliënten gekregen. En het mooie is, je kunt deze groeiversnellers steeds opnieuw inzetten.

‘Mijn bereik is enorm toegenomen en mijn omzet verdubbeld’

“Ik heb verschillende programma’s gevolgd en business coaches gesproken, maar de zorg werkt toch echt anders. Ik ben dan ook heel blij dat ik Ingrid leerde kennen. Ze helpt me mijn plannen structuur te geven, en groter te denken. Ze geeft me ook net het zetje om nieuwe (spannende) dingen echt te gaan doen. Sinds ze mij coacht, is mijn omzet verdubbeld, en mijn bereik enorm toegenomen.”

Yildiz – Oefentherapeut www.jouwbekkentherapeut.nl

Doe mee en vergroot de impact én omzet van jouw praktijk

Jouw resultaat na deze gratis online masterclass:

  • Welk ’laaghangend fruit’ al voor je neus ligt, maar veel coaches en therapeuten over het hoofd zien (jij straks dus niet meer).
  • Heb je 5 krachtige groeiversnellers waardoor je direct de volgende dag al een nieuwe klant kunt krijgen (dit is geen sprookje, want het is al eerder en vaker gebeurd bij voorgaande Masterclasses).
  • Je ontdekt een eenvoudige methode waardoor je steeds opnieuw van geïnteresseerden, klanten kunt maken.
  • Je hebt een krachtige pitchformule, waardoor je nooit meer met een mond vol tanden staat. En je sneller op kansen in kunt spelen.
  • Je weet hoe je op een prettige en natuurlijke manier in verbinding kunt komen met jouw volgers, zonder dat je ‘verkoperig’ overkomt. Maar die gegarandeerd keer op keer tot klanten leidt.