Online training: 6 manieren om aan cliënten te komen in de zorg

Je werkt al een tijdje als zelfstandige in de zorg. Ambulant of je hebt een praktijk. Maar ja, hoe kom je nu aan cliënten. Je hebt daar in je opleidingen eigenlijk niet zo veel over geleerd. Terwijl dat het belangrijkste is om te weten als je voor jezelf begint. In deze online training leer ik je de 6 manieren hoe je dat kunt doen. Heel toegankelijk en praktisch. De ene manier levert al snel klanten op en de andere manier zorgt weer voor de langere termijn voor klanten. Daarom adviseer ik je om verschillende aanpakken te hanteren.

Moeilijk? Welnee. Ik ga je helpen. Als jij belooft dat je dat je open stelt om ook wat te gaan uit proberen. Want alleen dan kun je kijken of het bij je past. Want ik gun jou niet alleen meer cliënten, maar ik gun het ook al die mensen die op zoek zijn naar jou, dat ze jou gaan vinden.

Voor slechts een investering van € 47,=  ex BTW kun jij weer heel wat meer cliënten gaan helpen.

Hoe werkt deze training?

Als je je aanmeldt voor deze training en je hebt betaalt (dat gaat allemaal online), ontvang je een mail van mij met een linkje. En vervolgens kun je direct beginnen. Je krijgt gelijk toegang tot al de 6 lessen. De lessen bestaan uit een video en een werkblad. Soms zit er ook een format of inspiratieblad bij. De video’s kun je direct afspelen. De werkbladen kun je downloaden en printen. Makkelijk toch?

Kies dus lekker je eigen tijd en moment om de lessen te volgen. En wil je een les terugkijken. Dat kan. De training blijft een half jaar beschikbaar voor jou. Jij moet alleen even de mail met het linkje bewaren.

Dus?

Wat doe je?

Gaan we ervoor?

Ik hoop het van harte. Op naar meer cliënten. Ook voor jou.