Gratis Online Training: 10 cruciale Ondernemers Mindshift

Dinsdag 15 december om 9:30 uur of 19:30 uur.

Gratis Online training: 10 cruciale Ondernemers Mindshifts – Omdat we in een SHIFT zitten ….

Voor coaches en therapeuten die voelen dat er meer inzit dat er nu uitkomt. Én die graag de kansen willen blijven zien tijdens deze heftige lockdown.

Een eigen praktijk hebben, is leuk maar soms ook best pittig. Je staat er alleen voor en moet al je beslissingen uiteindelijk zelf nemen. En daarnaast jezelf ook steeds in de actiestand zetten én houden. Ook in dit soort moeilijke periodes, waarin we met een heftige lockdown te maken hebben.

Je kunt daarvoor nog zoveel strategieën leren en marketingtrainingen volgen, maar voor een groot deel gaat het ook om jouw mindset. Hoe blijf je kansen zien, hoe blijf je positief?

Dat heb ik zelf ook keihard ondervonden. Want in het begin van mijn ondernemerstijd stond eigenlijk alles vrij goed in mijn bedrijf, maar liep het niet echt storm. Dat kwam omdat ik mijn energie én enthousiasme nog niet goed wist te managen. Ik liet mij bijvoorbeeld te snel uit het veld slaan als het even tegen zat. Of kon in tijden van te weinig klanten ook wel eens de moed verliezen. Daarnaast vond ik het moeilijk om mijn eigen ‘ik’ te laten zien. Kortom … De zeilen stonden, maar de wind kwam er nog niet echt in. En voor je het weet, zit je dan snel in een neerwaartse spiraal. En die energie is weer van invloed op je acties en aantrekkingskracht.

Toen ik dat ontdekte, ben ik daar flink aan gaan werken. Heb ik mij hierin laten coachen en ook opleidingen in gevolgd. En bizar genoeg zag ik ook dat veel van wat ik al eerder leerde in de neuromarketing heel goed te spiegelen was naar het gedrag van ondernemers.

En die kennis en inmiddels ook flink wat ervaring met het managen van je ondernemersmindset, heeft voor mij een enorm verschil gemaakt; in persoonlijke groei en in de groei van mijn bedrijf.

En dat heeft mij al zo veel geholpen tijdens de eerste lockdown. Net nadat Rutte die aankondigde had ik een challenge lopen. Dat was schakelen en omdenken. En wow, wat heeft mij dat al vaak geholpen.

Deze zoektocht wil ik jou besparen door 10 van mijn beste mindsettips met jou te delen. En jou in deze training ook al gelijk te helpen als je wat teneergeslagen bent door de Corona perikelen.

Want juist in deze bizarre tijd wordt hier een flink beroep op gedaan. En het mooie is … als jij die energieshifts gaat herkennen én gaat ontdekken wat je eraan kunt doen, dan kan dat ook bij jou voor een flinke groeisprong zorgen. Dat weet ik zeker.

Dus ben jij klaar met  dat interne ‘gedoe’, en wil jij je meer als ondernemer gaan gedragen, jezelf aligned voelen met jouw praktijk, meer zelfvertrouwen creëren én kansen pakken. Schrijf je dan in! Deze online training zit ook boordevol praktijkvoorbeelden van coaches en therapeuten die dit ook toepasten en mede daardoor  het lef hadden om het nét even anders te doen.

In deze training ontdek jij:

  • Hoe jij jezelf vaak (onbewust) saboteert en hoe je dat doorbreekt
  • Hoe je ervoor zorgt dat je je minder druk maakt om wat anderen denken of zeggen
  • Hoe je makkelijker een ‘ja’ krijgt van jouw klanten (en deze keer dus geen marketingtechieken, maar een gave mindset techniek)
  • Hoe jij zelf jouw energieshifts kunt managen, zeker in deze tijden. Zodat je direct weer kansen kunt zien en verzilveren.
  • Welke kansen je nu kunt pakken, juist rond deze ‘Kerst’ en ‘Corona’ tijd (omdenkers voor omzetgroei!).
  • Hoe je sneller zelfvertrouwen als ondernemer creëert.
  • Hoe je jezelf kunt motiveren om actie te nemen en te blijven nemen.
  • En welke mindset transformatie bij mij voor enorme groeide zorgde.