Gratis online training ‘10 Gouden Groeitips voor meer impact en omzet (juist in de zomer)’

Deze bijzondere training laat jou zien welke groeikansen er nu al voor het oprapen liggen. Juist in de zomer. Én ik deel een aantal veranderingen met je (door Corona en de onrustige tijden waarin we zitten) die juist heel duidelijk blootleggen waarom de behoefte aan complementaire zorg en persoonlijke ontwikkeling enorm groeit. Enorme kans dus voor coaches en therapeuten.

Vind je het moeilijk om jouw praktijk te laten groeien? Of om de loop er lekker in te krijgen? Deze zomer gaat het je al lukken!

Snap ik… en troost je, ik zie het bij veel coaches en therapeuten die een eigen praktijk zijn gestart.
Vaak denken ze dat met het behalen van hun diploma en een mooie website ‘de boel’ vanzelf op gang komt.

Maar helaas. Ja, in het begin komen er echt wel klanten. Uit je netwerk bijvoorbeeld. Maar het aantal klanten per week wisselt sterk, en droogt soms gewoon ook opeens weer op.

Gelukkig is klanten krijgen niet echt moeilijk. Als je maar weet hoe het moet. Én wat bij jou en jouw doelgroep past.

Maar de tijden zijn ook erg aan het veranderen. Dat komt voor een groot deel door Corona, maar ook door de onrustige en onzekere tijden waar we nu nog midden in zitten.

Moet je daarom ongerust maken? Welnee, want de vraag naar coaches en therapeuten neemt ook enorm toe. Dus nee … niet ongerust, maar wel bewust. Want het is wel nodig om in te spelen op die veranderingein.

Ik ga je er mee helpen in deze online training. Ik heb 10 waardevolle tips voor je gebundeld die voor veel van mijn klanten voor flinke groei in hun praktijk hebben gezorgd.
Daarbij deel ik ook een aantal trends waar jij nú goed op in kunt spelen. En omdat we vlak voor de zomervakantie zitten, deel ik ook een paar gave zomerse omzetkansen met je.

Doe je mee?

Doe mee met de gratis online training op maandagavond 11 juli of dinsdagochtend 12 juli a.s.

Deze gratis online training duurt een uur. Hierin leer je:

  • Welke interessante veranderingen er gaande zijn in de (zorg)markt en hoe jij daar makkelijker op in kunt spelen.
  • Welke 10 Groeitips jou gaan helpen om sneller ‘de loop’ in jouw praktijk te krijgen (en morgen al je eerste nieuwe klant kunt aantrekken).
  • Hoe jij jouw eigen barrières en obstakels kunt overwinnen zodat je makkelijker deze tips en stappen gaat maken.
  • Hoe je onder jouw eigen voorwaarde en visie jouw praktijk runt (je laat je niet leiden door vergoedingen van of contracten met verzekeraars).
  • Hoe je kunt zorgen dat je constante stroom van nieuwe cliënten blijft aantrekken, en dat ‘vliegwiel’ ook op gang houdt.
  • En tegelijkertijd jouw omzet flink verhoogt zonder harder of meer te werken.
  • En tot slot: Hoe je deze zomer al direct voor extra omzet kunt zorgen.

© Copyright - Bureau Beerse | KVK: 37154111