Gratis Challenge:

nieuwe online mogelijkheden voor meer groei in jouw praktijk

Ontdek in deze 3 dagen welke nieuwe online mogelijkheden er zijn voor jouw praktijk (ook als je lichaamswerk doet!).

En hoe je ervoor zorgt dat je juist door op deze manier te werken makkelijker goed betalende cliënten aantrekt. Ik onthul tevens welke online vormen wetenschappelijk bewezen meer impact hebben voor jouw cliënt en waarom.

Ik werk zelf al jaren online én offline. En heb daar al veel coaches en therapeuten mee mogen helpen. En weet je… er is meer mogelijk dan je denkt en het maakt je werk gegarandeerd leuker én rijker. Schrijf je daarom nu alvast in want het zit boordevol waarde, stappenplannen en veel extra’s!

Per dag kun je kiezen uit 9 uur in de ochtend of 20:00 uur in de avond.

Yildiz over Ingrid

Een aantal jaren terug wilde ik mijn zorgaanbod vergroten en meer vrouwen van hun urineverlies afhelpen. Juist door online te gaan, kon ik veel meer vrouwen bereiken. Ik heb verschillende programma’s gevolgd voor online ondernemen en business coaches gesproken, maar de zorg werkt toch echt anders.

Ik ben dan ook heel blij dat ik Ingrid leerde kennen.

Ze helpt me mijn plannen structuur te geven, en groter te denken. Ze geeft me ook net het zetje om nieuwe (spannende) dingen echt te gaan doen. Sinds ze mij coached is mijn omzet verdubbeld, en mijn bereik enorm toegenomen.

Yildiz – Jouwbekkentherapeut.nl

Doe mee met deze gratis 3-daagse online training van maandag 22 t/m woensdag 24 juni

De afgelopen periode heb je misschien al overwogen om meer online mogelijkheden te gaan verkennen voor jouw praktijk. Maar wellicht zag je ze nog onvoldoende of alleen die iedereen nu al toepast. En voel je daar nog weinig voor. Of merk je dat jouw cliënten niet erg ‘happig’ waren om online met je te werken.

En dat is wellicht niet zo gek, want online dienstverlening ‘verkopen’ is net even anders dan offline. Het zit soms in woorden en vooral in waarde.

Maar het is echt geen reden om het dan te laten liggen. Of om maar een klein deel van de mogelijkheden te benutten. Want het biedt zoveel mooie nieuwe kansen. En jouw toekomstige cliënten zijn door de Corona-crisis in een rap tempo gewend geraakt aan (nieuwe) online begeleidingsvormen. Gewild of ongewild.

De acceptatie voor online is nu groter dan ooit!

Die tendens is niet meer te stoppen. Het scheelt reistijd en -kosten. En is daardoor ook duurzamer. Voor jou geeft het ook meer vrijheid en afwisseling (want ik geloof in de combinatie offline en online). En het gave is jouw potentieel én impact wordt opeens veel groter. En ook heel allerbelangrijk: Je bent veel meer toekomstproof, zeker als we langer met de Corona maatregelen te maken hebben.

Daarnaast biedt het ook vele mooie voordelen voor jouw cliënt. De impact van online begeleiden is in een aantal gevallen bewezen groter. Hoe dat zit ga ik je uitleggen in 3 daagse. En wat ook fijn is van sommige online vormen, is dat cliënten hun eigen tijd en tempo bepalen. En als ze willen, kunnen ze het zelfs vele malen herhalen.

Alleen vergt een praktijk, waarin jij online en offline onderneemt, dat je op een iets  andere manier gaat ondernemen en je moet leren hoe het werkt.

In deze gratis 3-daagse challenge ga ik je daar mee helpen. Het zit boordevol praktische tips en voorbeelden. Je krijgt antwoord op deze vragen:

  • Welke verschillende online mogelijkheden er zijn. En welke laten vele coaches en therapeuten nog liggen (ook degenen die lichaamswerk doen).
  • Hoe kom je makkelijker online in contact. En wat zijn de do‘s en don’ts.
  • Hoe zorg je dat zoveel mogelijk mensen van jouw bestaan afweten.
  • Hoe zorg je dat jouw cliënt ook de voordelen van online gaat zien.
  • Hoe je online praktisch invoert én combineert in jouw praktijk (en nee, je hoeft geen technische kennis te hebben)
  • Hoe je de cliënt op een prettige manier overtuigt van jouw waarde
  • Hoe de online kansen in jouw dienstverlening jouw groei versnellen en ook veel leuker maken.
  • En vooral ook; hoe kun je er deze zomer al jouw omzet mee verhogen!

Jacky over Ingrid

‘Toen ik mijn traject startte was mijn prakijk aan het ‘opdrogen’ er moest iets gebeuren. Door met Ingrid te gaan werken heb ik enorm veel geleerd over marketing en over mezelf.  Mijn  blokkades op het gebied van geld verdienen en klanten aantrekken zijn doorbroken. En mijn bedrijf is weer gaan stromen. Ik trek klanten aan die mijn diensten grif betalen, omdat ik nu zelf ook zie wat mijn waarde is. Mijn website en aanbod hebben een transformatie ondergaan. Mijn weken zijn nu volgeboekt met klanten.  Ik moest voor het traject geld lenen, maar dat had ik halverwege de training al ruim terugverdiend.

Ingrid is een zeer fijne en ervaren vakvrouw. Ze heeft gedegen marketing- en mensenkennis. Ik voel me écht gezien door haar in zowel mijn kwaliteiten als valkuilen. Als ik het even niet zag zitten, stimuleerde ze me om in mezelf te blijven geloven. Ze gunt mij mijn succes en gaat daar de volle 100% voor als coach. Ik ben enorm dankbaar dat ik bij haar gestart ben.’

Jacky – Stembevrijding bij Jackypeeters.nl

Voel jij regelmatig:

Dat je eigenlijk wat meer online zou moeten gaan doen?

Maar houdt het je nog een beetje tegen omdat je niet ziet hoe het bij jouw werk zou passen.

Of merk je dat je er eigenlijk zelf ook nog wat weerstand op hebt?

Of heb je geen zin in technisch gedoe

Wellicht heb je het tijdens de Corona-crisis al wel geprobeerd, maar merkte je juist dat jouw cliënten er niet op zaten te wachten (let op: dit is namelijk niet zo, maar heeft alles met jóuw mindset te maken).

Dan is deze challenge echt voor jou!

Tamara over een eerdere challenge van Ingrid: ‘Ik heb de laatste tijd best wel wat challenges en webinars gevolgd, maar deze springt er qua kracht, energie en kennisdelen met kop en schouders bovenuit.’

Dit gaan we samen doen:

Vanuit mijn rijke ervaring in de zorg en mijn jarenlange kennis van zorgmarketing voor coaches en therapeuten weet ik precies wat er speelt in de ‘markt’ waar jij ook in zit. Of het nu reguliere, complementarie of alternatieve zorg is. Er zijn volop online mogelijkheden. Ik heb zelf ook een bedrijf waarmee ik direct online ben gegaan, naast ook heel wat offline mogelijkheden. Want juist de combinatie is zo waardevol. En je staat een stuk steviger in deze onzekere tijden.

Ik heb inmiddels al heel wat online ervaring opgebouwd maar heb mij ook verder verdiept in dit fenomeen en er opleiding in gehad. En deze kennis én ervaring wil ik graag met je delen.

En dat wil ik graag zo doen:

Ik geef van maandag 22 t/m woensdag 24 jujni elke dag een gratis live online training.

Je kunt kiezen uit 2 tijden: Ik geef de training om 9:00 uur en ‘s avonds om 20:00 uur.

De online traininingen duren maximaal 5 kwartier. En zijn live en online. Dus je kunt direct (anoniem) jouw vragen stellen.

Elke dag ontvang je werkbladen boordevol tips.

Aan het einde van die 3 dagen heb jij voldoende ideeën en een plan van aanpak om ook met jouw praktijk (deels) online te gaan!

Joyce over Ingrid

‘Ingrid leert je echt om nieuwe mogelijkheden aan te boren. Haar aanpak sluit goed aan bij wat ik doe. Ingrid is vriendleijk, meedenkt en door haar vakkundigheid en brede kennis ook duidelijk leidend. En dat is. Ook als je net als ik, last hebt van belemmerende overtuigingen. Ze prikt er doorheen en helpt je ermee. Dank daarvoor Ingrid.’

Joyce – flowgrip.nl

Mirjam over Ingrid

‘Ik ontmoette Ingrid en vond haar al direct een pittige dame. Ik dacht: ‘als ik iets wil aanpakken in mijn marketing, is het goed om dat te doen met iemand die van aanpakken èn doorpakken houdt’. Zo iemand is Ingrid. Geen poespas, geen smoesjes.  De reden dat ik een traject bij Ingrid wilde volgen was om meer grip te krijgen op mijn bedrijf (psychosociaal therapeut/coach werkend met paarden). Ik wilde meer regie op mijn inkomsten en op ‘wat mijn klant komt doen’.’Mijn visie op offline én online ondernemen is aanmerkelijk professioneler geworden. En heb ook nieuwe online mogelijkheden ontdekt. Kortom volop inspiratie en input waarmee ik goed aan de slag kan. Dank je wel Ingrid!’

Mirjam – Psychosociaal therapeut bij Paardenaanzee.nl

© Copyright - Bureau Beerse | KVK: 37154111