De heftige Corona sluiting ligt nog maar net achter ons en nu glijden nu ook nog eens de zomervakantie in. Sterker nog, bij mijn kinderen start hij volgende week al.
Flink vervroegd dus. Veel ondernemers doen vaak de aanname dat het altijd rustiger is in hun praktijk tijdens de zomerperiode. Zit je niet op te wachten wellicht na de afgelopen stille periode.

Maar liggen juist volop kansen!

Want weet je de meeste mensen gaan niet op vakantie. Maar krijgen gewoon wel hun vakantiegeld.
Gisteren gaf iemand zelfs aan dat zij ipv een voucher het geboekte bedrag gewoon terug kreeg.

Dus mocht je het idee hebben dat er geen geld is: Juist wél.
In de meeste huishoudens tenminste.

Dus een ideale tijd om jouw praktijk een flinke boost te geven.
Want wat je óók ziet gebeuren, is dat mensen meer tijd hebben en daardoor ook meer ruimte. Vooral in hun hoofd.

Mensen zijn bewuster en zien dingen anders.
Ze kiezen om innerlijke patronen te wijzigen of meer op hun leefstijl te letten.

Er is dus geld, meer tijd en ruimte voor bezinning.
Zie hier jouw kansen!

Maar hoe verzilver je die dan?
Sowieso door op een creatieve manier naar jouw mogelijkheden en aanbod te kijken. En – als je slim bent – ook nieuwe online mogelijkheden benut. Zodat jouw praktijk gelijk wat meer ‘toekomstproof’ is.

Zal ik je daarbij helpen en meedenken?

Net zoals ik de afgelopen periode bij deze klanten mocht doen. Lees hieronder hoe zij dat hebben ervaren:

Jacky: Ik ontmoette Ingrid tijdens een workshop en ik voelde meteen een ‘Ja’ naar haar programma. Ik moest er geld voor lenen, maar dat had ik halverwege het traject al ruim terugverdiend. Ik heb door Ingrid enorm veel geleerd over marketing en over mezelf. Mijn blokkades op het gebied van geld verdienen en klanten aantrekken zijn doorbroken. En mijn bedrijf is weer gaan stromen. Ik trek klanten aan die mijn diensten grif betalen. Mijn website en aanbod, waarin ik nu offline en online combineer, hebben een transformatie ondergaan. Mijn weken zijn nu volgeboekt met klanten. Ik heb een traject ontwikkeld dat ik nu gemakkelijk aan mijn klanten kan aanbieden omdat ik geloof in de waarde die ik geef. Mijn inzet was om financieel op eigen benen te komen met mijn bedrijf en dat gebeurt nu.

Yildiz : “Een aantal jaren terug wilde ik mijn zorgaanbod vergroten en meer vrouwen van hun urineverlies afhelpen. Juist door online te gaan kon ik veel meer vrouwen bereiken. Ik heb verschillende programma’s gevolgd voor online ondernemen en business coaches gesproken, maar de zorg werkt toch echt anders. Ik ben dan ook heel blij dat ik Ingrid leerde kennen. Sinds ze mij coacht, is mijn omzet verdubbeld, en mijn bereik enorm toegenomen.

Wil je dit ook ervaren?
Komende maandag t/m woensdag maak ik daar 3 dagen tijd voor vrij en geef i in de ochtend én de avond een online training.
Hierin onthul ik hoe jij jouw groeikansen kunt pakken op een snelle en flexibiele manier. Met alle ruimte voor vragen.

En ik ga je uitdagen.

Om nieuwe online mogelijkheden, die je vrij simpel al snel kunt oppakken. En ik help je jouw mogelijke blokkades daarop te herzien en overwinnen. Daarom heet het ook een challenge. En wie eerder een challenge bij mij gevolgd heeft, weet dat hij bomvol waarde zit. Geen blabla en verkooppraatjes.
Ik weet zeker dat het een shift gaat veroorzaken in jouw praktijk. Waar je deze zomer al flink de vruchten van plukt.

Mis het dus niet, het is ook nog eens gratis en geheel vrijblijvend. Mijn kado aan jou als lezer van mijn mails. Inschrijven kan hier>>