Laat ik met de deur in huis vallen.
We hebben allemaal wel momenten waarin we wat meer omzet kunnen gebruiken toch? Of gewoon toe zijn aan wat meer groei in onze praktijk.
Het goede nieuws is, dat het soms voor het oprapen ligt.
Want vaak heb je al best wat dingen uitgedacht. Maar nog net niet tot een einde gebracht.
Ik zie om mij heen namelijk veel ondernemers die vol zitten met gave ideeën, dat uitdenken en ook nog voor een deel uitwerken…. Maar het vervolgens nét niet afronden en lanceren. Ze stellen op één of andere manier die laatste 20% uit.
En tja… je krijgt nu eenmaal geen resultaten van dingen die je niet afmaakt. En daarmee laat je omzet liggen én verlies je ook nog eens waardevolle tijd.
Met deze mail inspireer ik je graag om eens na te denken hoe dat bij jou is. Reserveer jij voldoende tijd aan activiteiten die voor extra omzet in jouw praktijk kunnen zorgen? En breng je daarbinnen ook echt focus aan waardoor je het daadwerkelijk afmaakt?
In de korte video hieronder help ik je daar graag verder mee op weg. Want met onafgemaakte projecten laat je meer geld liggen dan je lief is. En dat is op zijn zachts gezegd eeuwig zonde. Tijd dus om ook die de wereld in te slingeren 😅