, ,

Ben je wel streng genoeg voor jezelf? Anders ben ik dat nu even [video]

Even streng zijn?
Wow, wat krijgen we nu weer, zul je wellicht denken. Maar schrik niet, ik bedoel het goed. Want we hebben allemaal wel eens een zetje in de rug nodig toch? Of dat iemand je even een spiegel voorhoudt. Confronterend misschien, maar ook fijn. Want je staat er soms wel heel alleen voor als zelfstandig ondernemer.

En dat doe ik met liefde voor je. Leuk of niet leuk. Want een goede ondernemerscoach is niet alleen maar aardig, maar zorgt af en toe ook voor een stevige confrontatie met jezelf. Zodat je weer op het goede spoor wordt gezet. Want daar heb je wat aan.

En deze keer heb ik daar echt behoefte aan. Want de afgelopen tijd kom ik steeds vaker zorgondernemers tegen die nét hun groeipotentieel niet pakken. Of erger nog: Het gewoon laten liggen!

Bijvoorbeeld omdat ze net hun website niet af maken. Of die landingspagina niet klaar zetten. Een goed idee hebben voor een workshop, maar het niet voldoende uitwerken. Of een mooi kansrijk project op de planning hebben staan, maar er nog steeds niet aan zijn begonnen.

Gisteren sprak ik nog een therapeut. Zij had echt een prachtig idee voor een nieuwe dienstverlening, maar het nog nét niet voldoende uitgewerkt om het de wereld in te slingeren.
Al een half jaar lang niet overigens…

Herkenbaar?
Stel jij uit? Laat je kansen liggen? Kom je er steeds niet aan toe?
Dan is deze video voor jou. Enne, niet wegkijken hoor :)
Doe wat met de tips die ik je geef en je resultaten zullen echt verbeteren.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *