,

Dit is de belangrijkste eigenschap als ondernemer

Mensen die mij echt goed kennen weten het… ik ben nogal ongeduldig van aard. Soms een eigenschap die je ver kan brengen, maar net in de zorg niet altijd handig. Ik liep daar vaak tegenaan toen ik nog in loondienst was bij een grote zorgorganisatie. Nou… dat gaat daar natuurlijk allemaal niet zo snel.
Overleggen, overdenken, polderen….. pfff.
Het duurde allemaal veelste lang (vond ik althans).

Dit was dan ook één van de belangrijkste redenen dat ik ondernemer wilde worden. Had ik het voortaan mooi in eigen handen :)

Niet dus.
Nou ja, wat je bedenkt en doorvoert natuurlijk wel.
Maar voor een goed lopend bedrijf heb je ook klanten nodig. Die moeten jou eerst leren kennen, aan je wennen. Vertrouwt met je raken en er vervolgens ook nog eens klaar voor zijn. In mijn geval voor training of coaching.
En zeker als je net op ‘de markt’ komt, kost dat tijd.
Dus ook hier had ik gewoon wéér geduld nodig.
Ik kwam mijzelf dus weer even keihard tegen.

Toch heeft geduld ook een mooie en vooral leerzame keerzijde.
Juist in het ondernemerschap.
En dat leg ik je graag persoonlijk uit ,
aan de hand van deze korte video.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *