ondernemerstips

Die komt binnen hé?
Tenminste als je merkt dat jij je hier door aangesproken voelt.
Omdat jouw praktijk bijvoorbeeld niet echt lekker van de grond komt. En je niet goed weet wat je moet doen om het tij te keren.
Misschien merk je dat je af en toe zelfs een beetje stil valt.

Enneh.. geen probleem hé? Blijft gewoon onder ons. Want ik heb er namelijk ook last van gehad. Niet zo’n beetje ook trouwens. En ik was nog wel marketing manager geweest bij een grote zorginstelling. Dus tja, ik was het aan mijn stand verplicht, om mijn bedrijf te laten slagen.
Dat vond ik tenminste.
Helaas liep het in het begin geen storm.
Dus… ging ik maar een extra cursus social media volgen en kocht ik de nieuwste marketingboeken. Want tja, ik dacht dat het aan mijn kennis lag.

En dat is vaak ook wat ik bij coaches en therapeuten zie. Als het niet goed loopt in hun praktijk, gaan ze vaak weer een extra inhoudelijke vakopleiding volgen.

Maar eigenlijk is het een vlucht.
Onzekerheid.
En stiekem ook kop in het zand en uitstelgedrag.
Want meer diploma’s aan de wand brengen je nog steeds geen nieuwe klant.
(deze quote is trouwens van mijzelf 😁 )

Eén ding weet ik zo ondertussen namelijk wél nu ik heel wat ondernemers heb mogen helpen…. Het ligt bijna nooit aan jouw kennis en kunde. Maar bijna altijd aan jouw acties.
Of liever gezegd het gebrek eraan.

En dat is tegelijkertijd ook het moeilijkste binnen het ondernemerschap.
Jezelf in de actiestand zetten én houden.
Keer op keer.
En dan natuurlijk wel met de juiste acties, die passen bij de fase waarin jouw praktijk zit. Want ook daar zie ik het geregeld fout gaan.
En dat frustreert enorm.

En laat ik daar nu binnenkort een workshop over geven:
Boost jouw praktijk in 5 stappen . Op vrijdagmiddag 7 februari in Den Bosch.
Een dagdeel boordevol informatie en tips om volop in de actiestand te komen.

Tijdens deze workshop zal ik al mijn waardevolle en bewezen tips met je delen die er bij mij voor zorgden dat ik met het juiste aanbod en een praktisch actieplan mijn omzetdoel ging realiseren.

Hieronder lees je een gave review van Karin die een flinke reis aflegde voor mijn workshop. En dat bleek de moeite waard:

1 middag naar de workshop van Ingrid, 1,5 uur reizen.. workshop van 3 uurtjes.. die ene middag, die 3 uurtjes heeft me voor een heel jaar aan energie, motivatie en zin om verder te ondernemen opgeleverd! Bij thuiskomst vol energie mijn, nu nog te lanceren, website weer eens kritisch bekeken en de tips van Ingrid erin verwerkt, een to-do-lijstje gemaakt om mij beter te kunnen profileren, doelen gesteld etc. En bovenal heb ik geleerd dat ik mijzelf als ondernemer gewoon serieus mag nemen en niet “klein” hoef te denken! Toch best grappig hoe 1 middag zoveel op kan leveren! Heel erg bedankt Ingrid!

Nou? Niets te veel gezegd lijkt mij. Pak je kans en schuif aan!

Schrijf je hier in>>

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *